Linda Mūrniece-Freiberga komentē sestdien notikušo tautas sapulci

tautaruna.lv 16.decembris 2020, 18:14
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Uzņēmēja, viesnīcas "Hotel ROMA" vadītāja Linda Mūrniece - Freiberga kanāla Rīga TV 24 raidījumā "Preses klubs" pauda sašutumu par sestdien notikušo tautas sapulci Rīgā.

Mūrniece- Freiberga cer, ka nedēļas nogalē netiks atļauta šāda veida piketa atkārtošana.

"Pietiek ākstīties! Cilvēki tiešām slimo, mirst," sašutusi par sestdien notikušo piketu ir Mūrniece - Freiberga un norāda, ka šādi tikai tiek veicināta vīrusa izplatība, kā dēļ varam nonākt pie vēl stingrākiem ierobežojumiem.

"Tiem, kas tur bija, vajadzētu saprast, ka piedalījās kaut kādā ākstu pasākumā, nevis nopietni organizētā vārda brīvības paušanā. Tas ir pilnīgi kaut kas cits, kas tur notika," pauda uzņēmēja.

Jau vēstīts, ka bez būtiskiem incidentiem sestdien, 11. decembrī notika "Lielā tautas sapulce".

Pūlī bija dzirdami dažādi saukļi un redzami plakāti ar uzrakstiem "bērniem maskas nē", "ļausim bērniem brīvi elpot", "sistēma vai cilvēcība", "nē cenzūrai" un citi.

Sapulce pulcēja vairākus simtus cilvēku, daļa bija ar sejas maskām, bet galvenokārt sanākušie tās nelietoja. Klātesošie likumsargi kopš pasākuma sākuma pulksten 12.00 notiekošajā neiejaucās, bet izveidoja sava veida ķēdi starp sanākušajiem un ceļa braucamo daļu.

Pasākumā bija pieteikta 25 cilvēku dalība - pulcēt vairāk cilvēku Covid-19 pandēmijas dēļ patlaban ir aizliegts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas