Horens Stalbe: Esmu pret vakcināciju

tautaruna.lv 16.decembris 2020, 7:00
 
f64.lv, Kaspars Krafts
Multimākslinieks Horens Stalbe Rīga TV 24 raidījumā "Uz līnijas" norādījis, ka ir pret vakcināciju un pats poti pret Covid-19 netaisīšot.
"Nē, es esmu pret vakcinēšanu pilnīgi noteikti," uz jautājumu, vai vakcinēsies pret Covid-19, atbild Stalbe, bet uzsver, ka viņa nostāja nav nekādā veidā saistīta ar demonstrācijām, bet gan ir multimākslinieka pārliecība.

Viņš akcentē, ka arī ārstu vidū valda neviennozīmīgi viedokļi par vakcinācijām. Horens norāda, ka vienkārši ir populārāki un nepopulārāki viedokļi, kas abi ir balstīti zinātnē. Kā piemēru viņš min marihuānu, kuru daži ārsti uzskatot par veselībai labvēlīgu, taču Latvijā tā ir aizliegta.

Jau vēstījām, ka Horens soctīklos publicēja video, kurā vērš uzmanību uz valdības pieņemtajiem Covid-19 ierobežošanas pasākumiem.

Viņš uzsvēra, ka šajā pandēmijas laikā liela daļa sabiedrības ir palikusi bez darba un iztikas līdzekļiem. Tādējādi cilvēkiem nav iespējams samaksāt ne par dzīvokli un komunālajiem maksājumiem, ne par sabiedriskā transporta biļetēm, ne pārtiku, kuru ikdienā lietot.

Video beigās viņš pauda ļoti skarbu viedokli valdībai, norādot to, ka tā nerīkojas sabiedrības interesēs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:17

Jaunākās diskusijas