Kaimiņi Bekhemu ģimenei pamatīgi sabojā Ziemassvētkus

tautaruna.lv 24.decembris 2020, 13:09
 
EPA/Scanpix/LETA
45 gadus vecais Deivids un 46 gadus vecā Viktorija Bekhemi saņēma triecienu, ko nebija gaidījuši. Zvaigžņu pāris bija iecerējis mierīgus Ziemassvētkus pavadīt šaurā ģimenes lokā, taču viņu plāniem nebija lemts piepildīties, raksta "cosmo.ru".
Kā izrādījās, kaimiņi savā mājā uzsākuši remontu. Runa ir par pāra Londonas māju, kuras vērtība tiek tiek lēsta 31 miljona mārciņu vērtībā.

Bijušais futbolists un modes impērijas dibinātāja iepriekš mēģināja panākt jebkādu remonta darbu aizliegumu viņu mājas tuvumā, paskaidrojot, ka nevēlas, lai tiktu pārkāpts viņu privātums.

Tomēr remonts notiks. Šādu lēmumu pieņēma vietējādome.. Tas nozīmē, ka visas nepieciešamās būvniecības darbības var notikt katru dienu 10 stundas, sākot no pulksten 8:00.

Jau ir sākusies vienas no Lielbritānijas slavenākajām ģimenēm “jautrā dzīve”: kaimiņi ir aizņemti ar remontu, kas nemaz nav kluss.

Viktorija vairākkārt ir uzsvērusi, ka Ziemassvētki ir vieni no viņas mīļākajiem svētkiem un ka viņa ar nepacietību gaida šo dienu, ko pavadīt kopā ar ģimeni. Ja Bekhemi paliks Londonā, svētki neizdosies tik klusi, kā viņi vēlējušies - ģimenei būs jāpacieš būvniecības troksnis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas