Leģendārs FOTO: Ozols auklē mazos brāļus Kauperus

tautaruna.lv 4.decembris 2020, 15:30
 
Ekrānšāviņš no instagram.com
Latviešu hiphopa mākslinieks Ozols pubilcējis sirsnīgu fotogrāfiju, kurā redzams ar Edgaru un Emīlu Kauperiem agrā bērnībā.

Mūziķis Ozols bildi publicējis tieši šodien, jo "šovakar atkal tiekos ar mazajiem ķipariem pēc aptuveni 20 gadu pauzes." Lai kā arī komentētāji censtos atšķirt dīņu brāļus Kauperus bildē, tas ir teju neiespējami.

Šovmens Renārs Zeltiņš šo atzinis par leģendāru fotouzņēmumu.
View this post on Instagram

A post shared by Ozols (@ozmuzika)

Ozols jeb īstajā vārdā Ģirts Rozentāls ir latviešu hiphopa mākslinieks un viens no pazīstamākajiem subkultūras pārstāvjiem Latvijā. Šogad reperis izdevis jau savu septīto studijas albumu "Yauda". Ozolam pieder arī savs apavu un apģērbu veikals HoodShop.

Carnival Youth ir Latvijas mūzikas grupa, kas darbību uzsākusi 2011. gadā, kuru izveidoja dvīņi Edgars (ģitāra, vokāls) un Emīls (bungas, vokāls) Kauperi un Roberts Vanags (taustiņinstrumenti, vokāls), pēc pusgada tai pievienojās Aleksis Luriņš (ģitāra, basģitāra).

2014. gadagrupa izdeva pirmo EP ierakstu — Never Have Enough. Tā paša gada 20. oktobrī tika izdots grupas debijas studijas albums No Clouds Allowed, kas apbalvots ar Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta Mikrofons" kategorijā "Labākā debija". 2016. gada pavasarī klajā nāca grupas otrais studijas albums Propeller.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas