FOTO: Armanda Simsona žilbinošais apsveikums adventē

tautaruna.lv 3.decembris 2020, 15:00
 
F64, Vladislavs Proškins
TV spēles "Super Bingo" vadītājs un hokeja kluba "Dinamo Rīga" tehniskais direktors Armands Simsons savā Instagram profilā dalījies ar skaistu un iedvesmojošu apsveikumu adventē.

Bildē Armands Simsons redzams kopā ar savu sievu Ivetu. Pāris tērpušies greznās drānās, fonā redzama Ziemassvētku noskaņa.

"Lai arī Jūsu sirdis atveras un piepildās ar ticību labajam, skaistajam un brīnumainajam šajā svētku gaidīšanas laikā," Simsons vēl saviem sekotājiem.

Iepriekš Armands ir atklājis, ka viņa pašsajūtu lieliski uzlabo skriešana un ziemas peldes. Pēc nogurdinošas darba dienas motivēt sevi izkustēties nav viegli, taču viņš uzsver: "Viss sākas galvā. Tā ir piespiešanās, sevis pārvarēšana - protams, var atrast simtu vienu iemeslu, kāpēc kaut ko nedarīt, bet var arī mierīgi atrast simtu otro iemeslu, kāpēc tomēr doties ārā un izkustēties." Armands atzīst, ka pats kopā ar sievu un meitām gribētu vēl biežāk doties atpūsties pie dabas. "Godīgi sakot, mēs nenovērtējam to, kur mēs dzīvojam un kas mums pieder, jo pie tā jau esam pieraduši. Mums pusstundas rādiusā ir viss, ko varētu vēlēties - mežs, jūra. Vajag tikai mācēt to izmantot," viņš rezumē.

Armanda un viņa sievas Ivetas ģimenē aug četras meitas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:40

Jaunākās diskusijas