Džilindžers atklāj, kuras laulības šķiršana noveda teju pie pašnāvības

tautaruna.lv 4.decembris 2020, 11:30
 
Lauris Aizupietis/F64
Sarunās par jūtīgām tēmām kopā ar Ievu Adamss, Džilindžers atklāti runājis par šķiršanos no rakstnieces Daces Rukšānes.

Džilindžers neslēpj, ka dzīvē viņu ir "atšuvušas" sievietes. Viņš norāda, ka šķiroties viņu "atšuvusi" rakstniece un tagadējā politiķe Dace Rukšāne. Pāris bija precējies divarpus gadus.

"Labi, es arī biju nešpetns, nevaru noliegt. Dzīvoju... Pa galvu viss kaut kas. Taisīju izrādes, dzīvoju kaut kādās "kaligulās" un "strādāju" apzinīgi, lai izprastu sievietes, arī citas... Es biju pat tik tālu ārpus realitātes, ka Dacei arī stāstīju visu, lai viņa to varētu izmantot savos romānos," stāsta Džilindžers, norādot, ka bija "tik slikts". Viņš gan pauž, ka ļoti mīlējis sievu un visu darījis neapzināti. Kā norāda režisors, vienā dienā Rukšānei viss "piegriezies" un šķiršanās viņam bijusi ļoti sāpīga.

Režisors neslēpj, ka šķiršanās dēļ divas nedēļas dzēris un pametis novārtā Lielo zāli Dailē, kur ritēja mēģinājumi. "Es tiešām nopietni domāju par pašnāvību. Ļoti nopietni. Tā bija tāda depresija un ārprāts. Dzīvoju kabinetā teātrī, turklāt man nedeva alkoholu teātra bufetē, jo domāja, kā izglābt to izrādi," atklāts ir Džilindžers.

Režisors atklāj, ka vienā mirklī spratis, ka izrāde jāpabeidz un viņu "izglābusi" ceturtā sieva Binnija Ārberga.

Džilindžers ir precējies kopumā sešas reizes - ar Maiju Rupeiku, Gunitu Mežuli, Daci Rukšāni, Binniju Ārbergu, Elīnu Dzelmi un šobrīd ir laulībā ar Ingu Grencbergu. Režisoram ir divas meitas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas