Britu popzvaigzne par ballītes rīkošanu samaksā 11 000 eiro sodu

Lelde Veinberga 30.novembris 2020, 19:01
 
AFP/SCANPIX/LETA
Slavenā britu dziedātāja Rita Ora paudusi "dziļu atvainošanos" par savas 30. dzimšanas dienas ballītes organizēšanu ārkārtas stāvokļa laikā. Saviesīgajā pasākumā piedalījušās arī vairākas citas slavenības, vēsta britu tabloīds "Mirror".

Sestdienas vakarā Rita Ora redzēta ierodoties kādā Londonas restorānā, lai atzīmētu savas jubilejas svinības. Organizējot dzimšanas dienas ballīti, popzvaigzne pārkāpusi ārkārtas situācijā noteiktos ierobežojumus. Tie nosaka, ka no 5. novembra līdz 2. decembrim Lielbritānijā aizliegta viesības starp dažādām mājsaimniecībām.

Pēc svinībām Ora redzēta pametam restorānu kopā ar slaveniem visiem, kā, piemēram, māsām modelēm Popiju un Karu Delevinju. Drīz vien dziedātājas fani pauduši sašutumu par šādu zvaigznes rīcību, raksturojot to kā savtīgu un egocentrisku.

Publiski atvainojoties, Rita Ora apgalvo, ka nelielu viesību organizēšana bijusi kļūda un viņa saprotot, ka svinības varēja apdraudēt citus cilvēkus.

Avoti apgalvo, ka pēc saņemta ziņojuma restorānā ieradusies policija un britu popzvaigznei bija jāsamaksā 10 000 britu marciņu (11 164 eiro)liels sods. Izrādās ballītes viesi uz saviesīgo pasākumu ieradušies pa restorāna sētas durvīm, bet pie parādes durvīm stāvēja apsargi, lai novērstu svešu cilvēku ieiešanu restorānā.

Rita Sahatčiu Ora ir albāņu izcelsmes britu dziedātāja, komponiste un aktrise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas