Harija un Meganas rīcība kārtējo reizi rada konfliktu karaliskajā ģimenē

tautaruna.lv 2.decembris 2020, 16:15
 
Reuters/Scanpix/Leta
Prinča Harija un Meganas Mārklas lēmums nekonsultēties ar karaliskās ģimenes pārstāvjiem slēdzot līgumu ar kompāniju "Netflix", esot radījis jaunus sarežģījumus pāra attiecībās ar Harija ģimeni, raksta "The Mirror".

Karaliskās ģimenes eksperti uzskata, ka Harija un Meganas līgums ar "Netflix" varētu radīt jaunus sarežģījumus tā dēvētajā Megsita lietā.

Pāra lēmums atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas jau tā pamatīgi satrieca karaliskās ģimenes locekļus. Līgums ar filmu un televīzijas seriālu straumēšanas platformu un uzņēmumu "Netflix" licis savstarpējiem noteikumiem par Megsitu tikt pārskatītiem.

Karaliskās ģimenes eksperts Ričards Fitcviljams norādījis, ka eksperti uzksata, ka jaunais līgums radīs pārim jaunus sarežģījumus attiecībās ar karalisko ģimeni. Līgums nodrošinās pārim finansiālo neatkarību.

Turklāt šobrīd "Netflix" tiek demonstrēta seriāla "The Crown" ceturtā sezona, kurā akcentētas Čārlza un Diānas attiecības un šī sezona izpelnījusies lielu uzmanību un kritiku gan no skatītāju, gan karaliskās ģimenes puses. Ja Harijs un Megana būs saistīti ar šo seriālu, tas var radīt papildu spriedzi.

Jau vēstīts, ka britu karaliskais pāris princis Harijs ar sievu Meganu esot parakstījuši iespaidīgu vairāku gadu vienošanos ar straumēšanas servisu "Netflix", lai veidotu dokumentālās filmas, bērnu šovus un piedalītos citos projektos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas