Maikla Džeksona bijusī sieva atklāj, kādas patiesībā bija mūziķa attiecības ar bērniem

tautaruna.lv 4.decembris 2020, 13:45
 
Reuters/Scanpix/Leta
Leģendārā mūziķa Maikla Džeksona bijusī sieva Debija Rova atklājusi, kādas bijušas mūziķa attiecības ar bērniem, raksts "The Mirror".

Debija apgalvoja, ka Džeksons esot pildījis visus vecāku pienākumus, kamēr viņai pašai neesot bijis vēlmes būt par māti.

Debija intervijā atklājusi, ka nav mātišķa un palikusi stāvoklī, lai Džeksons kļūtu par tēvu, nevis viņa par māti. Viņa arī uzsver, ka Džeksons darījis visu, lai bērni būtu drošībā, laimīgi un veselīgi. Mūziķis arī bijis tas, kurš cēlies nakts vidū, lai mainītu bērniem autiņus. Pēc šķiršanās Džeksons saņēma pilnu aizbildniecību par bērniem.

Džeksons Rovu apprecējis sešus mēnešus pēc šķiršanās no pirmās sievas Lizas Marijas Preslijas 1996. gadā. Liza Marija neslēpa, ka laulība izjuka, jo mūziķis vēlējies veidot ģimeni, kamēr Liza Marija tobrīd bērnus neesot vēlējusies.

Maikls neesot gribējis vinkārši pavadīt laiku kopā ar sievu, bet gan būt ar kādu, kas viņam sagādātu bērnus. Rova esot Džeksonam atklājusi, ka ir gatava viņam dzemdēt bērnu, ja abi būs kopā. Neilgi pēc laulībām Debija palika stāvoklī ar Prinsu, bet vēlāk ar Parisu. Pēc meitas piedzimšanas 1999. gadā gan pāris izšķīrās.

Maikalm Džeksonam ir trīs bērni - Prinss Džeksons, Parisa Džeksone un Blankets ("Sedziņa") Džeksons.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas