Futbolists Kaspars Gorkšs atklāj, kas bijis grūtākais šķirot laulību

tautaruna.lv 30.novembris 2020, 16:00
 
Romāns Kokšarovs/F64
Bjušais futbolists Kaspars Gorkšs STV pirmā! kanāla raidījumā "Sapņu ķērājas" atklājis, kas bijis grūtākais šķirot laulību.

Gorkšs raidījumā norāda, ka, lai gan viņa laulības šķiršana apspriesta arī publiskajā telpā, viņu visvairāk interesējusi paša sirdsapziņa un bērni.

Viņš uzsver, ka vienmēr ir rūpējies par saviem bērniem. "Ir ļoti grūti pierast pie tiem apstākļiem, kad tev ir jāsāk pārbaudīt katra darbība vai lūgt par katru darbību parakstus un neko nedarīt bez šādas formālas sadaļas," stāsta Kaspars un neslēpj, ka tieši tas bijis grūtākais pārejā "no laimīgas laulības uz šķirtu laulību".

Viņš arī norāda, ka būtiskākais esot, lai bērni ar to saskartos pēc iespējas mazāk. Tāpat Gorkšs uzsver, ka būtiski ir, lai bērni zina, ka viņš par viņiem rūpējas.

"Kas Jauns" jau vēstīja, ka Vidzemes priekšpilsētas tiesa izlēma beigt tiesvedību civillietā Ievas Gorkšas prasībā pret Kasparu Gorkšu par uzturlīdzekļu parāda piedziņu, jo panākts mierizlīgums.

Kaspars Gorkšs ir bijušais latviešu futbolists, spēlējis aizsarga pozīcijā, bijušais Latvijas izlases kapteinis. No 2018. gada aprīļa līdz 2019. gada oktobrim bija Latvijas futbola federācijas prezidents. 2020. gada martā Gorkšs kļuva par Latvijas komandu sporta spēļu asociācijas izpilddirektoru, kuras valdē viņš darbojās iepriekš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas