Madara Kiviča: Tas bija nežēlīgi un skarbi, bet man tas bija jāizdzīvo

tautaruna.lv 27.novembris 2020, 18:00
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Mūziķa Andra Kiviča bijusī sieva un divu meitu mamma Madara Kiviča raidījumā "Sapņu ķērājas" atklāti pastāstījusi, kā pārvarējusi kritiku pēc šķiršanās.

Andra un Madaras šķiršanās daudz tika aprunāta medijos un jaunā sieviete saskārās arī ar kritiku no sabiedrības. STV pirmā! kanāla raidījumā Madara atklāj, ka pēc šķiršanās visu savu uzmanību veltījusi meitām, tāpēc neesot bijis laika lasīt komentārus.

Viņa neslēpj, ka pēc šķiršanās bija "jāsāk no jauna dzīvot". Madara gan norāda, ka neko nemainītu, jo uzskata, ka viņai šķiršanās process bija jāizdzīvo.

"Tā kā es esmu darījusi, es tā arī darītu. Es nemainītu. Nedomāju, ka esmu kļūdījusies. Es drīzāk domāju, ka man tas bija jāizdzīvo. Tas, protams, bija ļoti nežēlīgi un skarbi. Tas tiešām bija skarbi, īpaši tas posms vēlāk, bet es uzskatu, ka man viņš bija jāizdzīvo," pārliecināta ir Madara.

Madara komentēja arī savu piedāvājumu palīdzēt Andra Kiviča tagadējai sievai Lienei Kivičai. Viņa atklāj, ka cilvēcīgi bija gatava palīdzēt Lienei, jo zināja, ko nozīmē būt mūziķa sievai.

Par atbildēšanu uz Kiviča komentāriem par viņu, Madara pauž, ka to darījusi, jo tie šķituši ļoti netaisni.

Kā iepriekš vēstīts, 2018. gada rudenī mūziķis Andris Kivičs paziņoja par aiziešanu no savas sievas Madaras, kura audzina abu meitas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:26

Jaunākās diskusijas