Diāna Kubasova atzīstas, kāpēc pandēmijas laikā atrodas Bali

Anete Ošleja 27.novembris 2020, 12:55
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova jau astoņus mēnešus uzturas eksotiskajā Bali salā. Saviem Instagram sekotājiem viņa atklāj, kā un kāpēc nokļuva tieši tur.

Diāna atzīst, ka nokļūšana Bali bija visai straujšs piedzīvojums. Saviem sekotājiem viņa atklāj, kā ir nonākusi vietā, kurā aizvada jau astoto mēnesi.

"Varbūt skanēs dīvaini, bet sākoties pandēmijas vilnim es divas dienas meditēju, rakstīju, domāju - kura būs tā īstā vieta, kur pārlaist neskaidros laikus."

Kubasova atzīst, ka viņai ir bijuši vairāki varinati, kur aizvadīt šo pandēmijas laiku. Viens no varinatiem bija palikt Latvijā, kur ir viņas ģimene un pazīstama vide.

Otrs Diānas varinats bija Amerika. Tur dzīvo viņas māsa ar vīru, vairāki draugi un kā atzīst modele, tur ir laba veselības sistēma.

Vēl viņa apsvēra ideju par došanu uz Dubaiju. Diāna pirms kāda laika dzīvoja Dubaijā, šī pilsēta viņai ir ļoti pazīstama. Kā viņa atklāj, tad tur mitinās arī ļoti daudz viņas draugu.

Tomēr viņa izvēlējas visnepazīstamāko vietu - Dubaiju.

"Es nepazinu nevienu cilvēku, nezināju kā būs un pie tam veselības sistēma te pilnīgs ārprāts!"

Lai arī Bali bija visnepazīstamākā un neiepazītākā vieta, taču modele izvēlējās tieši turp doties. Viņa atzīst, ka šis bija labākais lēmums. Sala ir devusi viņai daudz jaunu zināšanu, iespēju un ideju.

Kā iepriekš vēstīts, tad tad latviešu modele Diāna Kubasova atrodas uz eksotiskās Bali salas un tieši tur aizvada pandēmijas laiku. Diāna vairākkārt ir centusies nokļūt atpakaļ Latvijā, taču visi mēģinājumi ir cietuši neveiksmi. Diāna Kubasova atzina, ka šajā Covid-19 pandēmijas laikā ir labākais brīdis, lai investētu, tāpēc viņa ir izdomājusi iegādāties villu Bali.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas