FOTO: 51 gadu vecā Dženifera Lopesa pozē kaila uz jaunā singla vāka

Anete Ošleja 27.novembris 2020, 18:32
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa pārsteigusi pasauli ar savu jaunā singla fotogrāfiju, vēsta medijs Daily Star.

51 gadu vecā dziedātāja šodien izdeva savu jaunāko singlu "In The Morning". Fanu uzmanību viņa piesaistītīja ar fotogrāfiju, kuru bija ievietojusi sociālajos medijos. Jaunā singla fotogrāfijā viņa ir redzama pavisam kaila.

Dziedātāja uz sava jaunā singla vāka izskatās apburoši, tāpēc nenocietās un ar fotogrāfijām dalījās dažas dienas pirms tā izdošanas.

Saviem 133 miljoniem Instagram sekotājiem, viņa atklāja oficiālo singla vāku.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženifera Lopesa ir divu bērnu mamma. Viņa atzīst, ka ikdienā nepārtraukti nodarbojas ar dažādām fiziskām aktivitātēm. Viņas labo fizisko formu un izskatu var novērtēt uz singla vāka.

Mūziķe no saviem sekotājiem saņēma ļoti atzinīgus vārdus. Kāds komentētājs atzina, ka šī fotogrāfija ir viņu pārsteigusi, savukārt kāds cits atzinās viņai mīlestībā. Sekotāji ļoti atzinīgi novērtēja viņas izskatu, fizisko formu un pauda, ka arī viņi vēlas šādi izskatīties.

Kā zināms, Dženifere Linna Lopesa ir amerikāņu dziedātāja, aktrise, dziesmu autore, ierakstu producente, dejotāja, modele un horeogrāfe. Pamatojoties uz žurnāla Forbes datiem, Dženifera Lopesa ir bagātākā Latīņamerikas aktrise Holivudā. Pēc darbošanās bērnu muzikālajā teātrī viņa debitēja kino jau 16 gadu vecumā, filmā "Mana mazā meitene" . Vēlāk kā aktrise viņa piedalījusies 27 filmās, tai skaitā "Strupceļš", "Šūna", "Istabene lielpilsētā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas