FOTO: Fani vīlušies par 51 gadu vecās Dženiferas Lopesas foto bez kosmētikas

Baiba Puriņa 29.novembris 2020, 19:13
 
AFP/Scanpix/Leta
Pasaulslavenā dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa soctīklos publicējusi video un foto, kuros redzama bez kosmētikas nākamajā rītā pēc uzstāšanās "American Music Awards" balvu ceremonijā.

Kā norāda "Daily Mail", tikai dažas stundas pēc uzstāšanās, Dženiferas spējusi izskatīties svaigi un jauneklīgi. Lopesa ar faniem dzīvajā video sarunājās ģērbusies modes nama "Versace" halātā ar tropu augu apdruku, bet matus bija sasējusi augstā mezglā.

Tomēr ne visi fani ir bijuši sajūsmināti par Dženiferas "dabīgo" izskatu, komentāros pie "Daily Mail" raksta, kā arī soctīklos norādot, ka viņa patiesībā ir lietojusi kosmētiku, turklāt izmantoti arī filtri.

"Ja domājat, ka šis ir viņas dabīgais izskats, tad viņa jūs ir apmānījusi. Tas saucas "ļaujiet man nedaudz uzklāt dabīga toņa pūderi pirms publicēju foto"," raksta viena no komentētājām soctīklos. "Rada iespaidu, ka ir tikko pamodusies, bet patiesībā stundu gatavojusies ierakstam. Melo saviem faniem. Tu nepavisam neesi ideāla," pausts vēl kādā komentārā.

Dženifere Linna Lopesa ir amerikāņu dziedātāja, aktrise, dziesmu autore, ierakstu producente, dejotāja, modele un horeogrāfe. Pamatojoties uz žurnāla Forbes datiem, Dženifera Lopesa ir bagātākā aktrise Holivudā no Latīņamerikas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:57

Jaunākās diskusijas