Andrejeva džungļos piedzīvo baisu situāciju

Viktorija Gabrjuna 26.novembris 2020, 9:20
 
F64
Dziedātāja Aija Andrejeva sociālajos tīklos parādījusi, kā viņai klājas tālajā Peru, kur devusies ekspedīcijā džungļos.

Jau vēstījām, ka uz laiku pamet Latviju, lai brauktu uz Peru. Kā atklāja Andrejeva, viņa dodas uz Peru džungļiem, lai piedalītos ekspedīcijā.

Sociālajā vietnē Instagram Aija stāsta par pirmo pārgājienu džungļos.

"Iepazināmies ar pāris metodēm, kā džungļos izdzīvot,piemēram, tikt pie tīra dzeramā ūdens, iepazinām dažādas skudru sugas, termītus, milzu tauriņus visdažādākajās krāsās, satikām spalvainos pērtiķus,kuri izskatās pēc mazām gorillām, ziedi, gigantiskās papardes, efejas, fikusi, orhidejas - īsāk sakot, visi iespējamie augi,kuri mums mājās aug puķu podos. Adaptācija notikusi," raksta Andrejeva.

Tāpat viņa atklāj, ka cenšas pierast pie kukaiņiem, kas džungļos ir visur, pie tam tie ir ļoti lieli.

"Jā,arī mans prāts beidzot ir norimies un pieņēmis dzīvību, kas te valda - neraustos no katra lidojoša naktstauriņa, sienāža,degunradžvaboles,kura ir dūres lielumā un sprīdi gariem prusakiem. (cenšos, no sirds)
Šeit mēs esam ciemiņi.


Tikko uzrakstīju šos vārdus mamma daba izlēma mani pārbaudīt - manā ausī kaut kas ielido un sākas panika....operācija, dabon kukaini ārā no auss. Paldies puišiem un gidam, kuri noreaģēja ātri un ar trīs ūdens šļircēm izskaloja to kukaini laukā. Savējie visticamāk nojauš kāda maštāba panika tā bija. Turpmāk lakats ap ausīm būs mans galvenais apģērba gabals un šļirce, lai var izskalot nevēlamus ciemiņus no auss," piedzīvojumā dalās Aija.

Viņa gan piebilst, ka, neskatoties uz pārbaudījumiem, izbauda katru brīdi.

Aija Andrejeva, savulaik bijusi pazīstama arī ar pseidonīmu Aisha, ir latviešu dziedātāja un muzikālā teātra aktrise. Aijas Andrejevas tēvs Alex ir rokgrupas Opus Pro solists.

2010. gadā Aisha piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas atlasē un uzvarēja ar Jāņa Lūsēna (mūzika) un Guntara Rača (vārdi) dziesmu "What For?". Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas notika Norvēģijas galvaspilsētā Oslo, viņa neguva Eiropas televīzijas skatītāju atzinību, paliekot pēdējā vietā savā pusfinālā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas