Latviešu dziedātāja parāda, kā mājas apstākļos iegūt tvirtu augumu

Anete Ošleja 29.novembris 2020, 19:50
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
Dziedātāja, "X faktors" dalībniece Līga Rīdere ir trīs bērnu māmiņa. Pēc jaunākās atvases pasaulē nākšanas Līga cītīgi nodarbojas ar fiziskajām aktivitātēm, lai atgūtu labu formu.

Dziedātāja saviem sekotājiem ikdienā dalās ar dažādiem vingrojumiem, kurus veic, lai atgūtu labu fizisko formu pēc dzemdībām. Šādā veidā viņa iedvesmo citas jaunās māmiņas neapstāties un rūpēties par sevi, savu veselību un fizisko formu.

Viņa četru mēnešu laikā zaudēja 20 liekos kilogramus.

Savā jaunākajā Instagram ierakstā viņa dalījās ar padomiem, kā mājas apstākļos saglabāt tvirtu ķermeni.

"Atbrīvoties no 20kg ir fantastiski, bet satraukums par ādas tvirtumu un spēju adaptēties pārmaiņām, man lika meklēt, mājas apstākļos, pieejamos risinājumus."

Viņa izceļ trīs lietas, kuras vajadzētu piekopt, lai pēc zaudētajiem kilogramiem, ķermenis kļūtu tvirts. Viņa atzīst, ka nav jābaidās no tā, ka āda dažādās ķermeņa zonās izstaipās, bet jāvērš uzmanība uzturvielu trūkumam organismā, jābūt aktīvam dzīvesveidam. Jāpievērš uzmanība straujai un ilgstošai ādas izstiepšanai.

Lai veicinātu tvirtu ķermeni uz izstieptās ādas samazināšanos, ir nepieciešams lietot uzturā olbaltumvielas jeb aminoskābes.

"Un, lai šos visus labumus mūsu šūnas saņemtu ir jāuzņem pietiekoši daudz ūdens un jākustās, lai asinsrite visu labo spētu piegadāt uz vietām, kur tas ir nepieciešams. Tāpat arī aizvadīt prom vielmaiņas procesos radušās atkritumvielas."

Līga atzīst, ka viņas ķermenī visproblemātiskā zona ir kājas. Treniņu laikā āda šajā zonā saslist beidzamā, līdz ar to celulīts ir neatņemama daļa. Lai risinātu šo problēmu, viņa mājās veic īpašu masāžu. Dažādās ķermeņa zonas, kājas, vēdēru un augšdelmus, viņa masē ar bankām.

"Āda kļūst sarkana, jo asinsrite ir uzlabota, tiek veikta limfas drenāža. Reizēm ir kāds zilums, bet to atsver ieguvumi," atzīst Līga.

Tomēr lielāko uzsvaru uz fiziskās formas uzlabošanu, viņa liek ieguldītajā darbā. Lai iegūtu panākumus, nepieciešams strādāt pie ķermeņa un lietot veselīgu uzturu.

Jau vēstīts, ka Līga Rīdere maijā kļuva par daudzbērnu māmiņu. Jaunākā atvase nāca pasaulē mājdzemdībās. Dziedātāja saviem sekotājiem aktīvi dalās ar saviem panākumiem, kā iegūt ideālu ķermeni. Viņa savā sociālo mediju kontā Instagram rāda savus treniņu panākumus un dažādus vingrojumus. Nesen Līga pārsteidza ar akrobātiskiem trikiem, kuros iesaistījās arī viņas dēls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:37

Jaunākās diskusijas