Aktieris Jānis Skanis atklāti runā par dēla zaudēšanu

tautaruna.lv 25.novembris 2020, 14:30
 
Kaspars Krafts/F64
Aktieris Jānis Skanis raidījumā "Pasaki to skaļi" atklāti runājis par sava dēla zaudēšanu.

2019. gada sākumā Skaņa ģimenē notika traģēdija, kad 42 gadu vecumā pāragri mūžībā devās aktiera vecākais dēls restaurators Uldis Skanis.

"Ar to nevar sadzīvot. Tas nāk līdzi. To var, teiksim, noklusināt, bet pietiek ieraudzīt bildīti vai kaut kādu lietu un tas uzreiz atsit visu," atklāts ir Skanis.

Skanis atklāj, ka ar dēlu viņam bijis daudz kopīga un abi kopā pavadījuši daudz laika. Aktieris neslēpj, ka vārdos maz ir apliecinājis dēlam mīlestību, taču tā ir "trauma", ko pats guvis internātskolā, kur vārds "mīlestība" netika lietots.

Skanim ir vēl trīs dēli: "Armijnieki. Visi tādi būdīgi. Tās komandieru balsis, drausmīgās. Nemāk normāli runāt, tā cilvēcīgi normāli," smej aktieris un piezīmē, ka viņi ir labs "jumts" un liels atbalsts.

Kā 2019. gadā ziņoja izdevums "Privātā Dzīve", nelaime notikusi 11. janvārī. Lai arī nāves cēlonis oficiāli netiek minēts, zināms, ka Uldim Skanim bijis cukura diabēts.

Jānis Skanis ir latviešu aktieris. Kopš 1975. gada ir Nacionālā teātra aktieris. Piedalījies arī Latvijas Nacionālās operas un baleta operetē "Sikspārnis".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:50

Jaunākās diskusijas