Kristīnes Virsnītes labākā rītu pastaigu vieta - kapi

Anete Ošleja 29.novembris 2020, 9:47
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Televīzijas raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte sociālajā medijā Instagram dalījās ar iedvesmojošu ierakstu, kurā stāsta par savu ik rīta rituālu.

Virsnīte saviem sekotājiem dalījās ar pārdomām, kā aizvada savus rītus, lai smeltos spēku un enerģiju turpmākajai dienai.

Lai sakopotu domas un nomierinātu prātu, viņa ik rītu dodas pastaigā viena pati. Viņas īpašā pastaigu vieta ir visai neparasta - Lielie Miera ielas kapi.

"Šorīt gāju un pie sevis skaitīju - laipnība un pavisam vienkārša cilvēcība ir tas, kas mums tik ļoti vajadzīgs. No rītiem eju savā nomierināšanās pastaigā. Man patīk to tā saukt, jo eju un jūtu, ka trauksme, ja tā ir piezagusies, kļūst blāvāka ar katru soli."

Kā viņa pati atzīst, tad šajā vietā ir vērojama īpaša maģija. Starp koku lapām, kailajiem kokiem un kapu kopiņām, mēs saprotam, ka tāds ir mūsu liktenis un mēs no tā neizbēgsim.

"Tur ir tas apliecinājums, ka mēs visi tur būsim, visi bez izņēmuma, tāda ir pasaules kārtība, taču, kamēr vēl neesam, ir iespēja dzīvot."

Viņa atzīst, ka ikdienas steidzīgajā pasaulē, viņai nākas saskarties ar lielu agresiju, nepatīkamām emocijām, spraigiem viedokļiem, cīņu par taisnību, kas atspoguļojas cīņā par to, kurš ir gudrāks.

Kristīne pauž vēlmi, lai mūsos visus šajā saspringtajā laikā būtu mazliet vairāk cilvēcības. Mūsos katrā ir manām agresija, muļķība un kļūdīšanās, lai gan brīžiem pašiem tā neliekas.

Kristīne pārdomām piekrīt arī viņas kolēģe Dagmāra Legante. Viņa uzsvēra, ka ir jāvairo mīlestība.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Kristīne Virsnīte ir televīzijas raidījumu vadītāja, divu bērnu mamma. Pagājušajā gadā viņa kopā ar vīru un bērniem devās piedzīvojumā uz Āfriku. Ar pašdarinātu un īpaši pielāgotu automašīnu, viņi apceļoja Āfriku. Ceļojums ilga divus mēnešus. Ekspedīcijas mērķis bija nokļūt Dakārā, kas viņiem arī izdevās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas