Samanta Tīna atklāti runā par sarežģītājām attiecībām ar tēvu

tautaruna.lv 25.novembris 2020, 10:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Samanta Tīna, viesojoties kanāla 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāti runājusi par savām attiecībām ar tēvu.

Samanta raidījumā pastāstījusi, ka viņas vecāki bijuši ļoti stingri un dziedātāja atzinusi, ka bērnībā ar tēti bijušas nedaudz atsvešinātas attiecības.

"Tētis bija tas, kurš mani strostēja. Bija stingrs. Man kā meitenei pietrūka kaut kā būt par to "mazo princesi". Es nebiju "mazā princese". Arī tā dziedāšana. Tētis teica, ka tā ir tikai naudas tērēšana. Tas nekas nav," stāsta Samanta. Tēvs viņai esot arī teicis, ka meita neko nesasniegšot šajā nozarē.

Samanta neslēpj, ka tēva attieksme pamodinājusi spītu, kas viņai licis pēc uzvaras šovā "O! Kartes Akadēmija" neapzināti kļūt nedaudz augstprātīgai.

Samanta Tīna uzaugusi Tukumā un atklāj, ka viņa bērnībā nav īpaši aizrāvusies ar nedarbiem, jo tētis bijis policists, bet mamma - skolotāja.

2010. gadā Samanta piedalījās LNT televīzijas šovā "O!Kartes Akadēmija", kurā izcīnīja uzvaru un iespēju trīs mēnešus mācīties Tech Music School mūzikas skolā Londonā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas