Maija Silova krīt soctīklu lietotāju nežēlastībā

Anete Ošleja 28.novembris 2020, 16:39
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Raidījuma vadītāja un modes eksperte Maija Silova kritusi sociālo mediju lietotāju nežēlastībā pēc jaunākā Instagram ieraksta.

Maija Silova Instagram publicēja fotogrāfiju, kurā ir redzama skaistā velveta kostīmā.

Modes eksperte savus sekotājus aicināja būt iecietīgiem un nekritizēt tērpa garumu. Viņa vērsa uzmanību, ka viņai mugurā ir šorti nevis svārki, tāpēc tērpa garums ir piemērots.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija)

Tomēr Twitter lietotāju vidū sašutumu raisīja Silovas komentārs par to, ka sievietēm ir jāizvērtē, vai viņu figūra ir atbilstoša šortu nēsāšanai.

"Vienīgais ierobežojums, kas varētu būt attiecināms uz šortu valkāšanu- meitenēm ar apjomīgām formām būtu jāizvērtē vai šorti der ķermeņa konstitūcijai. Bet kopumā, šorti ir viens no apğērba modeļiem, kas piestāv praktiski jebkuram vecumam, ja vien to atļauj figūra un koptēls."

Tieši šis Maijas izteikums raisījis sašutumu sociālo mediju lietotāju vidū. Kāda Twitter lietotāja ir pārsteigta, ka Silova šādā veidā var radīt kompleksus sievietēm, kuru figūra ir apjomīgāka.

Komentētāju domas dalās. Vieni aizstāv Maiju sakot, ka tas ir viņas subjektīvais viedoklis. Un katrai pašai ir jāapzinās, kas viņas figūrai piestāv un, kas nē. Savukārt citi uzskata, ka šāds izteikums ir ļoti nepiemērots un aizskarošs. Tādējādi, iespējams, veicinot gan kompleksus, gan nepašpārliecinātību jaunu sieviešu vidū.

Maija Silova savā sociālajā medija Instagram bieži dalās ar dažādiem modes, stila un skaistumkopšanas padomiem. Lai atvieglotu ikdienu, viņa savām sekotājam nesen dalījās ar prakstiskiem padomiem, kā saglabāt "svaigus matus". Viņa neskopojas ar dažādiem padomiem arī modes lietās, iesakot, ko būt nepieciešams ieviest garderobē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas