Dagmāra Legante atklāj savu ideālo recepti, kā uzlabot garastāvokli

Anete Ošleja 28.novembris 2020, 17:46
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Pasākumu un raidījumu vadītāja Dagmāra Legante sociālajā medijā Instagram dalās ar padomiem, kā uzlabot slikto garastāvokli rītos, kad viss nepatīk.

Dagmāra Legante atzīst, ka arī viņai ir tādi rīti, kad nekas nesanāk kā plānots, kad viss krīt uz nerviem un nekas nepatīk.

Viņa atzīst, ka ilgi neļaujas šādām nepatīkamām sajūtām un cenšas savu garastāvokli uzlabot. Dagmāra ir atradusi savu īpašo recepti kā uzlabot garastāvokli, kad tas ir nepieciešams.

Kontrastu duša, izmazgāju matus, nedaudz skropstu tušas, nedaudz izlīdzinu ādas toni ar tonālo krēmu, noteikti vaigu sārtums un sārts lūpu spīdums! "
View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove)

Pēc veiktā skaistumkopšanas rituāla svarīgi ir arī uzsmaidīt sev. Tādējādi parādot, ka diena tomēr var būt izdevusies un ar prieku doties pretī jauniem piedzīvojumiem. Dagmāra uzsver, ka tikai mazs smaids, kuru tu velti sev, var uzlabot tavu dienu un pašsajūtu.

Dagmāras ierakstu komentēja viņas kolēģe Kristīne Virsnīte, kura atzina, ka nespēj iedomāties viņu sliktā grastavoklī.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Zināms, ka Dagmāra Legante-Celmiņa ir latviešu aktrise, humoriste, TV raidījumu vadītāja, modele un fotogrāfe. Dagmāra Legante ir piedalījusies vairākos LNT humora un dažādos citos šovos ("Ak, kungs", "Savādi gan", "Mūzikas stunda", "Kāpēc ne!"). 2004. gadā viņa kļuva par TV šova "Baltijas Džungļu zvaigzne" pirmās sezonas uzvarētāju. Šova finālā Dagmāra Legante pārspēja Renātu Ražnauskieni no Lietuvas un Koitu Tomi no Igaunijas. 2008. gadā kopā ar Oļegu Kuzņecovu piedalījās TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni 2". 2010. gadā kopā ar Normundu Rutuli vadījusi talantu šovu "O!Kartes akadēmija".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas