Sindija Vilde beidzot Latvijā atradusi darbu

tautaruna.lv 24.novembris 2020, 10:30
 
Kaspars Krafts/F64
Vēl nesen pasākumu organizatore Sindija Vilde atklāja, ka, atgriežoties Latvijā no Portugāles, viņa palikusi bez darba un soctīklos pat ievietoja video, kurā lūdza palīdzību darba meklējumos. Tagad Vilde atklājusi, ka meklējumi beigušies veiksmīgi un jau šonedēļ viņa uzsākusi darba gaitas.

Sociālajā vietnē Instagram Sindija publicējusi attēlu ar jauno darba caurlaidi un atklāj, ka strādās uzņēmuma Tet.lv mārketinga nodaļā.

Komentārā pie attēla Vilde pirmdienas rītā raksta, ka pēc četru nedēļu ilgiem darba meklējumiem, kas bijuši kā "brauciens pa Amerikāņu kalniņiem", viņa atradusi darbu un šobrīd jūtoties pozitīvi uzlādēta.

"Esmu atkal jaunā starta pozīcijā. Pirmā diena jaunajā darba vietā. Tik daudz ir pārdzīvots un izdzīvots - neskaitāmās intervijas un tas spīdzinošais atbildes gaidīšanas laiks... Te nu tas ir..., beidzot, ir ne tikai jauns darbs un jauni pienākumi, bet arī vēl neiepazīta vadība un kolēģi jeb potenciālie draugi, komandas biedri un kāds, kas būs izaicinājums manā jaunajā profesijā.

Šodien aizdomājos - darbā cilvēks vidēji pavada 8 stundas dienā, piecas darba dienas nedēļā. Tās ir 40 h nedēļā un tas ir aptuveni 2000 h gadā! Wow... Cik svarīgi katram ir strādāt vietā, kas viņu pilnveido un attīsta, sniedzot gandarījumu un atbilstošus darba augļus..." raksta Sindija.

Nobeigumā viņa izsaka arī pateicību visiem, kuri palīdzēja un atbalstīja sievieti darba meklējumos.

Jau vēstīts, ka Vilde, kura nesen atgriezusies Latvijā no Portugāles, kur pavadījusi vairākus mēnešus, sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar video, kurā lūdz līdzcilvēku palīdzību. Arī intervijās viņa atklāti pastāstīja, ka viņai nav ne darba, ne māju, ne naudas.

Vilde publicētajā video neslēpa, ka palīdzības lūgšana viņai ir kaut kas neierasts un pat pazemojošs, taču šobrīd bijusī uzņēmēja nonākusi situācijā, kad Covid-19 pandēmijas dēļ viņai ir grūtības atrast darbu pasākumu organizēšanas nozarē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas