FOTO! Dziedātāja Adriana Miglāne pēc dēla laišanas pasaulē jau atguvusi formu

tautaruna.lv 23.novembris 2020, 21:22
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Jaunā latviešu dziedātāja Adriana Miglāne parādījusi, kā pēc dēliņa laišanas pasaulē trīs mēnešu laikā atguvusi slaidās formas.
"Ir pagājuši 3 mēneši un sāku atgūties, bet es arī strādāju pie tā, darot 100 darbus dienā jeb esot mamma. #mammassapratīs Kā jums ir veicies ar formas atgūšanu pēc dzemdībām?" jautā 20 gadus vecā dziedātāja.
Daudzi Adrianas sekotāji sajūsminās par viņas figūru trīs mēnešus pēc dēla laišanas pasaulē. "Mums šodien paliek 2, nespēju iedomāties sev šādu figūru, pēc mēneša!" komentāros norādā kāda sekotāja.
Adriana Miglāne pausaulē laidusi dēliņu Hugo. Vēl nesen viņa atklāja, ar kādām grūtībām saskārās, dzemdējot Covid-19 laikā. "Bet teikšu kā ir, tās 3 dienas bija tik garas - bija karsti, nebija palātā gaisa, vēl viss tas pēcdzemdību process... neviens nevarēja nākt, tētis tik pa slimnīcu ar mums, jo arī tad bija covid ierobežojumi! Bet jā, man bija prieka asaras, kad mēs atbraucām mājās!" atklāta ir dziedātāja.
Kā zināms, Adriana Miglāne bija viena no trim pirmā Latvijas “X Faktora” finālistiem, līdz ar Līgu Rīderi un Arturu Gruzdiņu, kurš beigās plūca uzvaras laurus. Jaunā dziedātāja iedziedājus dziesmas gan pati, gan kopā ar citiem latviešu māksliniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas