Šefpavārs Gordons Remzijs noskaities, ka tiek uzskatīts par dēla vectēvu

Anete Ošleja 29.novembris 2020, 11:32
 
PA Wire/PA Images/Scanpix
Populārais šefpavārs, vairāku kulinārijas raidījumu vadītājs Gordons Remzijs atzīst, ka bieži vien saskaras ar interesantu situāciju, kad dodas pastaigāties ar savu mazo dēlu, ziņo medijs Daily Star.

Remzijs atzina, ka bieži vien viņš tiek noturēts nevis par sava 18 mēnešus vecā dēla tēvu, bet gan par vectēvu. Cilvēki bieži vien kļūdaini uzskata, ka viņa vecākais dēls Džeks ir 18 mēnešus vecā dēla Oskara tēvs.

Gordons atzīst, kad dodas pastaigāties ar savu sievu, vecāko dēlu un jaunāko dēlu, tad cilvēki uz viņu noraugās kā lepnu vecotēvu.

Reiz pat kāds garāmgājējis ir paudis atzinīgus vārdus par to, ka viņš ir laimīgs vecvecāks.

"Jūs noteikti esat ļoti lepns, ka esat vecaistēvs."

Gordons ir ļoti neapmierināts ar šādām situācijām un ir noskaities par to, ka cilvēki šādi domā. Šefpavārs atzīst, ka, ja vēl kāds viņu nosauks par vecotēvu, viņš vairs neizturēs. Tas viņu ir tik ļoti nokaitinājis, ka viņš būtu pat gatavs šādam komentētājam iesist.

Kā zināms, Gordons Remzijs ir populārs šefpavārs. Viņš ir precējies ar Tanu Remziju, pāris ir kopā jau 24 gadus. Abu ģimenē aug pieci bērni, trīs meitas un divi dēli. Vecākajam dēlam ir 20 gadi, savukārt jaunākais dēls Oskars ir vien 18 mēnešus vecs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas