FOTO: Justs Sirmais romantiskos kadros atrāda savu mīļoto

tautaruna.lv 29.novembris 2020, 15:11
 
Kaspars Krafts/F64
Dziedātājs Justs Sirmais, kurš šobrīd mācās Britu un Īru Modernās mūzikas institūtā (BIMM) Bristolē, Anglijā, sociālajā bilžu vietnē Instagram publicējis sirsnīgus kadrus, kuros redzams kopā ar mīļoto sievieti Annu Melāniju.
Justs ierakstā sveic Annu Melāniju dzimšanas dienā un velta dāmai mīlestības pilnus vārdus, apgalvojot. Sirmais raksta, ka ļoti mīl Annu Melāniju un ir pateicīgs, ka viņa ir dziedātāja dzīvē.

Attēlus ar atzīmi "patīk" novērtējuši vairāk nekā 1800 cilvēku un komentāru sadaļā velta komplimentus pārim. Viens no komentāra autoriem smej, ka vēlas saņemt no Justa līdzīgu apsveikumu savā dzimšanas dienā.

View this post on Instagram

A post shared by JUSTS (@justs_official)

Jau vēstījām, ka 2019. gada vasarā Justs pirmo reizi sociālajos tīklos publicēja foto, kurā redzams kopā ar draudzeni Annu Melāniju Skadiņu.

"Esmu atradis kādu, ar kuru nedarīt neko. Mana otra pusīte," rakstīja Justs.

Anna Melānija ir kopā ar Justu Anglijā.

Justs Sirmais zināms ar to, ka 2016. gadā uzvarēja Latvijas atlasē Eirovīzijas dziesmu konkursam "Supernova 2016" ar dziesmu Heartbeat, kuru sarakstījusi Aminata Savadogo, Latvijas pārstāve 2015. gada Eirovīzijā. Viņš Latviju pārstāvēja Eirovīzijas dziesmu konkursā Stokholmā, Zviedrijā. Finālā tika ieņemta 15. vieta. 2016. gada 19. maijā tika izlaista dziesma "Ko tu dari?", kas ir pirmā Justa dziesma latviešu valodā. 2016. gadā iznācis arī viņa EP albums TO BE HEARD.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:45

Jaunākās diskusijas