FOTO: Latvijas X-Faktora zvaigzne demonstrē pārsteidzošas pārvērtības

Viktorija Gabrjuna 28.novembris 2020, 13:42
 
Vladislavs Proškins/F64
Trīs bērnu māmiņa, dziedātāja, šova TV ”X Faktors” zvaigzne Līga Rīdere sociālajā tīklā Instagram demonstrējusi pārsteidzošas pārvērtības, kas tapušas aptuveni sešu mēnešu laikā.

Pēc tam, kad mūziķei piedzima trešā atvase - meitiņa Marta - viņa aktīvi pievērsās veselīgam dzīvesveidam un sportošanai.

Līga parāda, kā ir mainījusies sešu mēnešu laikā.

"Abās bildēs Līga, tikai tagad daudz priecīgāka. Starpā 6 ar pus mēneši... Kā es priecājos, ka fantāzija par šī brīža Līgu mani noturēja uz veselīgāka dzīvesveida ieviešanas ceļa manā ikdienā!


Šodien pa ilgiem laikiem uzpucējos un tik neierasti.. seksīga un sievišķīga. Sporta tērps ir super ērts un arī aprises parādošs, bet kleita, frizūra un akcenti sejā," raksta Rīdere.

Komentāros viņa saņēma neskaitāmas uzslavas par paveikto daru ar sevi un komplimentus par lielisko izskatu. Komentētāji raksta, cik viņa ir skaista un starojoša.

Jau iepriekš vēstījām, ka Rīdere pārsteigusi savus sekotājus ar iespaidīgām pārmaiņām izskatā.

Kā atzina mūziķe, tad šis gads viņai bija ceļš, lai apgūtu un atgūtu savus iekšējos resursus.

“Sievietes ķermenis ir pārvērtību meistars. Mēs esam īpašas! Mums viss ir iespējams! Mūsos ir liela enerģija - izmantojam to savā labā.”

Jau zināms, ka Līga Rīdere maijā kļuva par daudzbērnu māmiņu. Dziedātāja jau iepriekš sociālajos medijos dalījās ar savu iespaidīgo notievēšanas stāstu. Pēc dzemdībām, četru mēnešu laikā, viņai izdevās atbrīvoties no 20 liekajiem kilogramiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:48

Jaunākās diskusijas