Felipe Gabriels: Latviešu vīrieši ir zem tupeles

Baiba Puriņa 23.novembris 2020, 18:16
 
Ekrānuzņēmums
Latvijā pazīstamais multimākslinieks un futbolists brazīlietis Felipe Gabriels Dos Santos Ksavjērs STV pirmā! kanāla raidījumā "Sapņu ķērājas" atklāti runājis par attiecībām.

"Es zinu, ka Latvijā lielākā daļa ir zem tupeles," apgalvo brazīlietis, runājot par vīriešiem Latvijā.

Felipe atklāj, ka viņu šokējis Intara Busuļa apgalvojums, ka dziedātājs lepojoties, ka ir zem sievas tupeles. Viņš uzskata, ka tas nav pozitīvs aspekts.

Kā norāda brazīlietis, viņš uzskata, ka attiecībās pārim nav viss laiks jāpavada kopā. Salīdzinot neuzticību pāru vidū Latvijā un Brazīlijā, Felipe uzskata, ka Latvijā partneri mēdz biežāk krāpt viens otru nekā Brazīlijā.

Felipe Gabriels Dos Santos Ksavjērs, ir multimākslinieks un futbolists no Brazīlijas. Viņš spēlē futbolu, veido video Youtube, repo un ir modelis.

Intervijā portālam izvēlies.eu viņš stāsta: "Man ļoti patīk Latvija. Domāju, ka Latvija ir droša un ļoti skaista vieta. Šeit nav tik daudz rasistu, kā ir citās valstīs.

Brazīlijā spēlēju futbolu, pēc tam biju Eiropā - Spānijā un Somijā. Gribēju atgriezties Eiropā, un mans draugs bija šeit, Latvijā. Es zināju, kas ir Lietuva, bet nezināju, kas ir Latvija. Viņš man teica, ka šī ir lieliska valsts, un tā ir Krievijas kaimiņvalsts. Krievu futbolisti ir ļoti spēcīgi, futbolu spēlē augstā līmenī. Tāpēc nodomāju - ja es labi spēlēšu Latvijā, tad man būs lielākas izredzes spēlēt Krievijā, bet tas tomēr bija ļoti grūti.

No sākuma Latvijā ierados tikai uz mēnesi. Pēc tam, kad atgriezos Brazīlijā, ļoti vēlējos atpakaļ uz Latviju. Olainē man piedāvāja spēlēt futbolu viņu klubā un paralēli četrus gadus studēt universitātē. Piekritu un nodomāju, ka dzīve šeit būs ļoti laba. Man līdztekus futbola treniņiem jāstudē, jo tas ir nepieciešams, lai varētu pastāvīgi uzturēties Latvijā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas