VIDEO: Latvijā pazīstamais Felipe Gabriels atklāti runā par savu intīmo dzīvi

tautaruna.lv 28.novembris 2020, 18:15
 
Ekrānuzņēmums
Latvijā pazīstamais multimākslinieks un futbolists no Brazīlijas Felipe Gabriels dos Santos Ksavjērs raidījumā "Sapņu ķērājas" paudis atklātu viedokli par seksu pirmajā randiņā.

Felipe raidījumā neslēpj, ka viņam sekss dzīvē ir ļoti svarīgs. Viņš uzskata, ka sievietes nepareizi uzskatot, ka, ja ļaujas sekusālām attiecībām jau pirmajā randiņā, tad viņas ir "sliktas meitenes".

Vīrietis atklāj, ka viņam nepatīk velti tērēt laiku un neslēpj, ka vīrietim viens no primārajiem aspektiem attiecībās ir sekss. Tas neesot galvenais, taču problēmas veidojas arī tad, ja, piemēram, gadu satiekas un seksuālo attiecību nav bijis.

Latvijā dzīvojošais brazīlietis Felipe Gabriels ir latvijā pazīstams futbolists un multimākslinieks, kurš Latvijā ieradās pirms vairākiem gadiem, iemācījās valodu un izvēlējās šeit palikt.

Jau vēstīts, ka par savu mīļāko punktu Rīgas kartē sauc Barona ielas sporta laukumu, kas gan arī nav diez ko slepens - te tiekas visi sportot gribētāji, atpūtnieki un vienkārši garāmgājēji, gan bērni un jaunieši, gan vecāki cilvēki, kas meklē kādu aktīvās atpūtas nodarbi.

“Augot Brazīlijā, uz ielām katru dienu bija daudz bērnu, kuri vienmēr nodarbojās ar dažādām sporta aktivitātēm un spēlēja spēles. Daži bērni brauca ar riteni, ar skūteri taisīja trikus, spēlēja futbolu, basketbolu, volejbolu un daudz citu spēļu, kas nav pazīstamas Latvijā. Tāpēc man ļoti patīk redzēt, ka cilvēki sporto un ir aktīvi, jo tas nāk par labu veselībai,” stāsta Felipe.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas