Aija Andrejeva atklāj, kā viņai klājas tālu prom no Latvijas

Viktorija Gabrjuna 23.novembris 2020, 11:30
 
F64
Dziedātāja Aija Andrejeva sociālajos tīklos parādījusi, kā viņai klājas tālajā Peru.

Jau vēstījām, ka uz laiku pamet Latviju, lai brauktu uz Peru. Kā atklāja Andrejeva, viņa dodas uz Peru džungļiem, lai piedalītos ekspedīcijā.

Aija atklāj, ka pēc 14 stunām, kas pavadītas ceļā, viņa beidzot nokļuvusi Peru.

"NETICAMI, pēc 40h ceļā MĒS ESAM GALĀ! Vēlreiz, paldies visiem dullajiem,kuri mums ticēja! Ejam tālāk," par savu piedzīvojumu raksta Andrejeva.

Tāpat dziedātāja pastāstīja, ka ar komandu ir ceļā uz Amazones džungļiem.

"Un tagad gan dodamies lejā uz Paucartambo, kas ir pēdējais Inku priekšpostenis pirms Amazones džungļiem!" raksta Andrejeva.

Tikmēr komentāros Aijas sekotāji joprojām neslēpj sajūsmu par vinas lēmumu doties šajā piedzīvojumā un novēl viņai milzīgu veiksmi.

Aija Andrejeva, savulaik bijusi pazīstama arī ar pseidonīmu Aisha, ir latviešu dziedātāja un muzikālā teātra aktrise. Aijas Andrejevas tēvs Alex ir rokgrupas Opus Pro solists.

2010. gadā Aisha piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas atlasē un uzvarēja ar Jāņa Lūsēna (mūzika) un Guntara Rača (vārdi) dziesmu "What For?". Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas notika Norvēģijas galvaspilsētā Oslo, viņa neguva Eiropas televīzijas skatītāju atzinību, paliekot pēdējā vietā savā pusfinālā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas