Mamma latviete, tētis indonēzietis – četrgadīgais Emīls sirsnīgi izpilda Renāra Kaupera dziesmu

Lelde Veinberga 22.novembris 2020, 16:21
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Grupas "Prāta Vētra" solists Renārs Kaupers valsts svētkos dalījās ar skaistu video, kurā četrus gadus vecs zēns izpilda skaņdarbu "Mana dziesma".

"Draugi atsūtīja šo video un ziņu: "Emīlam ir 4 gadi. Mamma Laura ir latviete, tētis indonēzietis. Viņi dzīvo Amsterdamā.

Mammai ir ļoti svarīgi saglabāt visu latvisko, tāpēc ļoti daudz kopā ar Emīlu dzied latviešu dziesmiņas, lasa grāmatas. Katru gadu vasaras Emīls kopā ar mammu pavada Latvijā. Emīla mīļākā latviešu grupa ir Prāta Vētra un viņa sapnis ir kaut reizi padziedāt kopā ar Renāru Kauperu".

Emīl, Tu esi liels malacis!! Kad nākamo reizi būsi Latvijā, nekautrējies dot ziņu - nākamo sveicienu Latvijai jau iedziedāsim kopā!!" mazo zēnu mudina Renārs Kaupers.

Renārs Kaupers ir latviešu mūziķis, dziesmu tekstu autors, grupas "Prāta vētra" līderis un vokālists. "Prāta Vētra" tika izveidota 1989. gadā Jelgavā. Grupā muzicē Renārs Kaupers, Jānis Jubalts, Māris Mihelsons un Kaspars Roga. Grupas piektais dalībnieks Gundars Mauševics gāja bojā autoavārijā 2004. gada 23. maijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:02

Jaunākās diskusijas