Megana Mārkla atkal pieķerta melos

tautaruna.lv 29.novembris 2020, 12:40
 
Reuters/Scanpix/LETA
Tiesas procesā, kura ietvaros Megana Mārkla tiesājas ar britu tabloīdiem The Mail on Sunday un MailOnline par to, ka mediji publicēja fragmentus no viņas vēstules tēvam, atklāts, ka Megana melojusi.

Runa ir par skandalozo grāmatu "Brīvību meklējot: Harijs, Megana un mūsdienīgas karaliskās ģimenes izveidošana". Iepriekš Harija un Meganas pārstāvis uzsvēra, ka pāris intervijas un materiālus grāmatas autoriem nesniedza, taču, izrādās, tas neatbilst patiesībai.

Kļuvis zināms, ka Megana tomēr sniegusi informāciju grāmatas autoriem. Tiesas dokumentos pret britu tabloīdiem minēts, ka Mārkla ļāvusi trešajai pusei nodot informāciju grāmatas autoriem. Megana esot baidījusies, ka autori uzrakstīs, ka viņa novērsās no sava tēva, taču tā neesot bijusi patiesība.

Dokumentos arī minēts, ka, nododot šo informāciju, Megana vēlējās situāciju atspoguļot no sava skatu punkta un pat sniegusi kādam savam draugam atļauju komunicēt ar grāmatas autoriem, tostarp, runa bija arī par vēstuli, kuru Mārkla uzrakstījusi tēvam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas