Diāna Kubasova iekļuvusi negadījumā, braucot ar moci

tautaruna.lv 21.novembris 2020, 12:21
 
Ekrānšāviņš no instagram.com
Modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, kas šobrīd laiku pavada Bali, savā Instagram profilā atklājusi, ka pirmo reizi, braucot ar motociklu, iekļuvusi satiksmes negadījumā.

Īsā video fragmentā skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova atklāj, ka pirmo reizi noticis negadījums, braucot ar motociklu.

Tāpat viņa neslēpj, ka pati vainīga pie negadījuma, jo neesot pamanījusi braucošo automašīnu.

Modele priecājas par viesnīcas izpalīdzīgo personālu, kas uzreiz steidzas viņai palīdzēt, savedot kārtībā gan spēkratu, gan parūpējoties par pirmās palīdzības sniegšanu savainotajai kājai.

Ekrānšāviņš no instagram.com

Jau iepriekš ziņojām, ka Diāna Kubasova savā Instagram profilā atklājusi, kā tagad, kad Indonēzijas robežas oficiāli ir slēgtas, iespējams nokļūt uz eksotisko Bali salu, kur jau labu laiku dzīvo arī pati latviešu skaistule.

Jau vēstīts, ka Kubasova, kura koronavīrusa Covid-19 pandēmijas laikā mitinās Bali, pavēstījusi "sliktas ziņas", kas attiecas uz Bali salas apmeklējumu. Kā raksta Diāna, lai gan tika solīts, ka Bali sala drīzumā varētu tikt atvērta tūristiem, tas tomēr nenotikšot: "Pirms pāris dienām iznāca jaunumi par to, ka Bali starptautiskajam tūrismam neplāno atvērt līdz 2021. gadam." Tāpat modele video atklājusi, kā norit viņas dzīve uz skaistās salas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas