Diāna Kubasova pastāsta, kad labāk doties uz Bali

Anete Ošleja 21.novembris 2020, 21:21
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modele Diāna Kubasova savā Instagram profilā dalās ar padomiem, kad ir vispiemērotākais brīdis, lai dotos uz eksotisko Bali salu.

Diāna Bali salā uzturas jau ilgstoši, kā viņa pati atzīst, tad jau ir pagājuši astoņi mēneši kopš viņa tur ieradusies. Šī esot ilgākā viesošanās uz šīs salas, kāda viņai ir bijusi. Līdz ar to Diānai ir bijusi iespēja kārtīgi to izpētīt un izzināt dažādas lietas.

Viņa atzīst, ka pašlaik pasaulē valda haoss saistībā ar pandēmiju, taču viņa ir noskaņota optimistiski. Modele tic, ka agri vai vēlu viss nokārtosies.

Diāna saviem sekotājiem sīki izklāstīja, kad un kā ir labāk doties uz Bali salu.

"Uz Bali var atbraukt ar Biznesa vīzu, bet kaut kad noteikti robežas atkal tiks pilnībā atvērtas ceļotājiem."

Viņa atzīst, ka labākais laiks, kad doties atpūsties uz Bali ir maijā un septembrī. Ja izvēlēsieties doties ceļojumā no oktrobra līdz martam, tad nāksies saskarties ar lietusgāzēm. Šajā laikā salā sākas lietus sezona.


"Aprīlī šeit beidzas tropiskie lieti un laikapstākļi kļūst stabili. Kļūst silti un patīkami, bez (dažreiz) netīrām pludmalēm, (pa retam) pludojošām ielām un grāvjiem."

Viņa uzsver, ka tiem ceļotājiem, kuriem patīk svaigs un silts gaiss uz Bali jādodas tieši vasarā. Tajā laikā lietus līst reti vai vispār nemaz.

Tomēr modele vērš uzmanību uz to, ka dažādos Bali salas reģionos var būt atšķirīgi laikapstākļi.

Kā jau iepriekš vēstīts, tad latviešu modele Diāna Kubasova atrodas uz eksotiskās Bali salas un tieši tur aizvada pandēmijas laiku. Diāna vairākkārt ir centusies nokļūt atpakaļ Latvijā, taču visi mēģinājumi ir cietuši neveiksmi. Diāna Kubasova atzina, ka šajā Covid-19 pandēmijas laikā ir labākais brīdis, lai investētu, tāpēc viņa ir izdomājusi iegādāties villu Bali.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:57

Jaunākās diskusijas