VIDEO: Amuna Davis pārsteidz ar iespaidīgu sveicienu 18. novembrī

Anete Ošleja 18.novembris 2020, 19:15
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latvijas "drag queen" viens no spilgtākajiem pārstāvjiem Amuna Davis jeb īstajā vārdā Dāvis Ķimenis savā sociālo mediju kontā Instagram dalījies ar iespaidīgu sveicienu 18. novembrī.

Savā Instagram kontā Amuna Davis pārsteidzis savus sekotājus ar iespaidīgu video sveicienu Latvijas dzimšanas dienā.

"Daudz laimes Latvija...102 dzimšanas dienā. Esmu lepns runāt latviski un būt latvietim," video ierakstu komentē Amuna Davis.

Viņš Latvijas gadadienā novēl valstij izturību, pieņemtību un vienotību.

Sveicienu un ievērības cienīgās pārmaiņas atzinīgi novērtēja viņa sekotāji. "Ak dievs, ļoti skaisti un pārsteidzoši," tā viņa pārvērtības komentē kāda atbalstītāja. Vairāki viņa sekotāji atzīst, ka šis līdz šim ir viņu mīļākais tēls, kādā sevi ir pārvērtis Amuna Davis.

Kā zināms, tad 18. novembrī tiek atzīmēta Latvijas Republikas proklamēšanas diena. 1918. gadā šajā dienā Latvijas Tautas padome Rīgas pilsētas 2. teātra (pašreizējā Latvijas Nacionālā teātra) ēkā paziņoja, ka suverēnā valsts vara Latvijā ir pārgājusi tās rokās un griezās pie Latvijas pilsoņiem ar uzsaukumu, kurā pasludināja, ka Latvija ir patstāvīga, neatkarīga un demokrātiska republika. Šogad tiek atzīmēta 102. Latvijas Republikas gadadiena.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:15

Jaunākās diskusijas