Dvinska atklāj, cik pārsteidzoši mainījusies viņas dzīve kopš aukstajām peldēm

tautaruna.lv 22.novembris 2020, 15:41
 
Vladislavs Proškins/F64
Jau vēstījām, ka televīzijas personība, māmiņu klubs vadītāja Rūta Dvinska savu ķermeni izvēlas norūdīt Kaļķugravā. Tagad Rūta atklāj, kā šis ieradums mainījis viņas ikdienu.

Iepriekš Dvinska atklāja, ka aukstajām peldēm nododas, jo viņu ir nomocījis ikdienas stress. "Mana vēlēšanās bija iemācīties lielāku kontroli stresa situācijās, kā arī apzināties savu varēšanu un tas viss arī notiek, lai arī daudz kas vēl noteikti ir procesā," norāda Dvinska.

Kā atklāj Rūta, viņa no šī procesa neagidīti ieguvusi daudz vairāk.

"Bet tas, ko es negaidīju - manī parādījās lielāka vēlme rūpēties par sevi. Visādā ziņā. Es beeeeeidzot atsāku lasīt grāmatas, sāku meklēt iespējas kā pilnveidoties un daudz apzinatāk arī rūpējos par savu ārieni. Bija jāatrod tā viena lieta, kas pavelk līdzi arī visus pārējos procesus un puzles gabaliņi sastājas savās vietās," stāsta Rūta.

Jau vēstīts, Dvinska atzīst, ka ar rudens peldēm ir sākusi nodarboties, jo ikdienas stress viņu ir nomācis. Kā Dvinska uzsver savā sociālo mediju ierakstā, tad motivācija turpināt iesākto rodas no tā, ka šādi gan ir iespējams sevi pārvarēt, gan ikreiz tas sniedz ticību tam, ka to ir iespējams izdarīt, gan arī tas, ka šāda nodarbe ir lielisks veids, kā sakārtot savas domas un emocijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:19

Jaunākās diskusijas