Magone pašizolācijā atradusi neparastu risinājumu, kā panākt, lai Žanis viņu apkalpo

tautaruna.lv 21.novembris 2020, 15:03
 
Ekrānuzņēmums no video
Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene kopā ar bērniem atgriezusies no Anglijas un savas dienas pavada pašizolācijā. Lai sieviete tiktu pie pārtikas un citām nepieciešamajām lietām, Šutovi izdomājuši radošu saziņas veidu.

Kamēr Magone ir spiesta savas dienas pavadīt pašizolācija, viņa šajā situācija atradusi arī ko patīkamu - beidzot vīrs ir spiests gatavot ēst un parūpēties, lai viņa saņem visu nepieciešamo.

Saziņai pāris atradis atjautīgu risinājumu - saplīsušās durvis. Šutovu ģimenes jaunajā mājā vienām durvīm ir izkritis koka dēlis, kas tagad tiek izmantots kā "lodziņš" ēdiena un mantu padošanai. Video Magone demonstrē, kā Žanis pa caurumu durvīs padod sievai un bērniem ēdienu.

"Tā atkal var mazliet paspekulēt, es teikšu tā. Sievietei katrai patīk, ka viņu apteksnē, vai ne? Un ka vīrs kaut ko gardu, varbūt ne tik gardu vismaz sarūpē. Tas jau ir tik mīļi un forši, ka var padzenāt - Žani, gribu dzert; Žani, gribu ēst; Žani, aiznes traukus vai kaut ko tādu," atklāta ir Magone.

Jau vēstīts, ka Magone kopā ar bēnriem bija devusies uz Angliju, lai satiktu savu vecāko dēlu Robertu, kuru nebija redzējusi kopš gada sākuma. Anglijā gan Magone saskārās arī ar nepatīkamiem jaunumiem - izrādās, ka Roberta tēvs vēlas lauzt abu norunu un dēlu pēc mācībām tomēr nelaist atpakaļ uz Latviju pie mātes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas