Influencere Elīna Didrihsone atklāj ar ko aizrāvusies kopš bērnības

Lelde Veinberga 21.novembris 2020, 21:42
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latviešu influencere un apģērbu veikala "Butterfly" īpašniece Elīna Didrihsone atklāj, ka sevi padarījusi par modeli bez aģentūru līdzdalības un fotografēšanās viņai ir iemīļota nodarbe kopš bērnības.

"Daudz bildes... katru dienu top simtiem jaunas. Tā ir mana ikdiena.. nu jau tam es veltu katru savu dienu. Bet tam ir garāks stāsts, es teiktu sirds stāsts. Padalīties?

Jūs jau zināt, ka bildēties man patika jau no tīņu gadiem.. agrāk par modelēm varēja kļūt tikai caur aģentūrām.. un tikai tad, ja Tavs augums atbilda vajadzīgajām normām. Es jau tad zināju, ka mans 162 cm nekam neder.

Un gurni no kuriem es nekad nevarētu dabūt kalsnas kājas, jo man pēc dabas nesanāk tās dabūt + man patika ēst. Jau tad savos 13 gados es bildējos uz taimera mājās. Joprojām atceros to, ka man tētis skatījās bildes un smējās, sacīdams... paaugsies un pasmiesimies kopā par šiem kadriem. Bet!!!! Paskat... Ir pagājuši gadi, un ja šo gadu laikā es neesmu nevienam likusies pietiekami laba, lai būtu par modeli, tad es jau tad nolēmu, ka es esmu modele pati priekš sevis.

Un reāli skatos tagad bildes un saprotu - es pati esmu sevi par tādu izveidojusi, un priekš sevis tāda esmu. Kāds var domāt citādāk un noteikti kādam es tāda neesmu. Bet es jau sākotnēji sev pateicu - ja manī nesaskata šo potenciālu, tad es pati to attīstīšu kaut tikai priekš sevis," uzskata Elīna.

Elīna Didrihsone ir Latvijā pazīstama influencera. Kopā ar vīru Nauri izveidojuši apģērba veikalu "Butterfly".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas