Adriana Miglāne atceras, ar kādām grūtībām saskārās, dzemdējot Covid-19 laikā

tautaruna.lv 22.novembris 2020, 15:01
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātaja, šova "X Faktors" pirmās sezonas fināliste Adriana Miglāne, kas šī gada augustā kļuva par māmiņu savai pirmajai atvasei, vietnē Instagram dalījusies ar kadru no brīža, ka atgriezusies mājās no slimnīcas.

Adriana publicējusi kadru, kurā redzama pie automašīnas ar ziediem un baloniem rokās.

Kā atklāj dziedātāja, kadrs tapis 17. augustā, kad viņa atgriezusies mājās. Viņa neslēpj, ka skaitījusi stundas līdz ienāks daktere un pateikšot, ka viņa drīkst doties mājās.

"Bet teikšu kā ir, tās 3 dienas bija tik garas - bija karsti, nebija palātā gaisa, vēl viss tas pēcdzemdību process... neviens nevarēja nākt, tētis tik pa slimnīcu ar mums, jo arī tad bija covid ierobežojumi! Bet jā, man bija prieka asaras, kad mēs atbraucām mājās!" atklāta ir dziedātāja.

Jau vēstījām, ka Miglāne vietnē Instagram pastāstījusi, kādas bija viņas dzemdības.

"Īsumā - dzemdības bija ļoti skaistas, es biju gaidījusi kaut ko trakāku, bet, protams, tas ir kā kurai meitenei. Es esmu ļoti priecīga un laimīga par savām dzemdībām. (..) Tagad aprodam ar jauno dzīves posmu ar celšanos naktīs un visu pārējo, bet, protams, tas viss pieder pie lietas. Tāda sajūta, ka drīz mācēšu darīt visu ar vienu roku, piemēram, uztaisīt kafiju," atklāja Adriana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas