Sindija Vilde publicē burvīgus foto ar dēlu

Viktorija Gabrjuna 21.novembris 2020, 14:21
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pasākumu organizatore Sindija Vilde sociālajos tīklos dalījusies ar skaistām fotogrāfijām, kurās redzama kopā ar savu dēlu.

Kā noprotams, fotogrāfijas tapušas Liepupes muižā.

"Ķermeņa valoda... Sarunāšanās klusējot... It kā 2 dažādi, bet saplūstam kā 1 vesels... Mēs esam Banda," fotogrāfijas komentē Sindija.

Tikmēr komentāros Vildes sekotāji Instagram neskopojās ar komplimentiem, rakstot, cik mīļas, skaistas un patiesas ir fotogrāfijas.

"Tā nav tikai ķermeņa valoda.. Tā ir sapratne, attiecības, viena pasaule," teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka iepriekš medijos Vilde jau bija izteikusies ar attiecībām ar savu dēlu, kura dēļ, kā zināms, viņa atgriezās no Portugāles.

Viņa pastāstīja, ka pēc atgriešanās Latvijā pirmā tikšanās ar dēlu bijusi no attāluma - viņa stāvēja uz ielas, bet dēls otrajā stāvā pie loga.

Kā skaidro Sindija, kad viņa ielidoja Latvijā, viņai bija jāievēro pašizolācija.

"Es, protams, nenocietos un aizgāju vismaz pa gabalu uz viņu paskatīties. Stāvēju uz ielas, bet viņš otrajā stāvā pie loga. Kad viņu ieraudzīju, tas bija skaistākais brīdis, kāds vien var būt. Mēs sākumā vienkārši skatījāmies viens uz otru, abi no prieka raudājām un tirinājāmies no sajūsmas, nevarēdami pateikt neko konkrētu un jēdzīgu," pauda Vilde.

Vilde arī piebilst, ka dēla acuskatienā ieraudzīja, ka viņš ne brīdi nav viņu nosodījis par aizbraukšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas