Linda Mūrniece gatava palīdzēt uzņēmējiem Covid krīzes laikā

Viktorija Gabrjuna 10.novembris 2020, 11:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Bijusī iekšlietu ministre un "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīklos dalījusies ar ideju, kā palīdzēt uzņēmējiem Covid-19 krīzes laikā.
Kā raksta Mūrniece, “viss slikti” rezultējās labā idejā, proti, izmantot teritoriju pie viesnīcas kā nelielu tirgus laukumu.

"Šodien “viss slikti” rezultējās labā idejā. Mums nav vairs lielās terases pie

Mazais Otto, viens galdiņš, kur piesēst ar kafiju “līdzi”.
Visa viesnīcas priekša ir mūsu īpašums, tātad - izmantojama. Ir novembris, svētku mēnesis, tad - Ziemassvētki.
Nāciet un tirgojiet - karodziņus, piparkūkas un visu ko citu. Naudu par to neņemsim, jums tikai atliks saskaņot dizainu ar Rīgas domi. Mums - prieks par to, ka varam palīdzēt, kādam - vieta tirdzniecībai, garāmgājējiem - prieks un iepirkšanās," raksta Mūrniece, piebilstot, ka kafiju un karstvīnu tirgos paši.
Tikmēr komentāros cilvēki steidza slavēt Mūrnieces ideju un cer, ka viss izdosies.
"Šī ir viena no pēdējo laiku labajām ziņām, kuru ar katru dienu kļūst arvien mazāk. Pilnīgi neticas, ka šajos trakajos laikos kāds latvietis nav īstens latvietis (pārfrāzējot visiem zināmo sakāmo). Paldies! Veiksmi un izturību, jo ... trakiem pieder padaule!" teikts kādā komentārā.

Iepriekš vēstījām, ka viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece paziņojusi, ka viņai nākas pārdot viesnīcu.

Mūrniece neslēpa sašutumu par rēķinu, ko atsūtījis uzņēmums "Rīgas Ūdens". Lai gan viesnīca ir slēgta, Mūrniecei esot bijis jāmaksā vairāk nekā 3000 eiro liels rēķins.

"Visu vasaru viņi mani mocīja ar prasību uztaisīt ūdensvada rekonstrukciju. Rēķinus nesūtīja, jo bez rekonstrukcijas draudēja ūdeni atslēgt. Bet viesnīca kopš marta Covid-19 krīzes dēļ bija spiesta savu darbību pārtraukt, un nu tā tiek pārdota," pauda Mūrniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:09

Jaunākās diskusijas