Džilindžera sieva atklāj detaļas par laulību ar režisoru

Baiba Puriņa 10.novembris 2020, 9:52
 
Ekrānuzņēmums no video
Režisora Dž. Dž. Džilindžera sieva un grāmatas "Sestā sieva" autore Inga Grencberga, viesojoties raidījumā "Vakars uz dīvāna", atklāti runājusi par to, kā atbalsta vīru.

Grencberga neslēpj, ka kopdzīve ar radošu personību prasa pielāgošanos.

"Man bija jāiemācās ar viņu paklusēt, nevis tirdīt viņu kā tev gāja, ko darīji. Jāmāk noķert sajūta, ka tagad neko nevar prasīt," stāsta Inga.

Viņa norāda, ka abu kopdzīvē ir svarīgi radīt un sakārtot mājas ikdienas dzīvi, kad ir pēdējais posms izrādes uzvešanā. Viņa norāda, ka šādi palīdz iestudējuma tapšanā un salīdzina beigu darbu pie izrādes ar savu grāmatas rakstīšanu un stāsta, ka tajā vairs nav laika mājas ikdienas darbiem un svarīgi, ka šajā posmā to pārņem otrs.

Inga atzīst, kamēr pašai nebija pieredze ar grāmatas izdošanu, viņai nav bijis saprotams, kā var nebūt laika otram pat divas minūtes.

Jau vēstīts, ka Inga viesojās sarunu šovā "Starp mums runājot", kur nekautrējās atklāti pastāstīt par saviem strīdiem ar vīru: "Tagad es diezgan pastāvu uz to, kā es domāju. Protams, ir reizēm gadījies, ka viņš alojas, es alojos."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:02

Jaunākās diskusijas