Daneviča metas aizstāvēt savu mīļoto Artusu Kaimiņu

tautaruna.lv 30.oktobris 2020, 14:30
 
Ekrānšāviņš no instagram.com
Šodien ģenerālprokuratūra Saeimā nogādāja lūgumu dot piekrišanu, lai Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu varētu saukt pie kriminālatbildības. Lēmuma detaļas aktrisi Dārtu Daneviču sadumo, viņa neslēpj savos sociālajos tīklos.

Kaimiņam izvirzītā apsūdzība tika mainīta uz maigāku pantu - ja sākotnēji kriminālvajāšana tika rosināta par grāmatvedības noteikumu pārkāpšanu mantkārīgā nolūkā, kas radījis būtisku kaitējumu, tad tagad to rosināts sākt vienkārši par grāmatvedības noteikumu pārkāpšanu.

Tomēr aktrisei Dārtai Danevičai tas nešķiet pieņemani. Savā Twitter profilā viņa raksta, ka Artuss ticis aizturēts, sēdējis aiz restēm un gadiem nervozējies par to. Un paziņojums, ka tā tikai "iespējams" bijusi kļūda, viņu sadusmo.

Jau vēstīts, ka Dārta un Artuss ir pazīstami ļoti sen. Runājot par it kā attiecībām, par kurām tika minēts medijos, Daneviča pirms kāda laika sacīja, ka baumas radušās gan tāpēc, ka Kaimiņš apmeklējis teātri, abi ir tikušies, gan, iespējams, arī tāpēc, ka viņa izšķīrās no aktiera Niklāva Kurpnieka. Tagad gan pāris vairs neslēpj kopābūšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas