Kimai Kardašjanai dzimšanas dienā uzdāvina iespēju satikt mirušo tēvu

tautaruna.lv 30.oktobris 2020, 18:00
 
Scanpix/REUTERS
Amerikāņu realitātes šova "Keeping Up With the Kardashians" zvaigzne Kima Kardašjana aizvadītajā nedēļa svinēja savu 40. dzimšanas dienu. Savā Twitter kontā viņa dalījusies ar prātam neaptveramo dāvanu, ko viņai pasniedzis vīrs, reperis Kanje Vests.

Kimas vīrs Kanje Vests sievai un četru bērnu mātei sagādājis ļoti īpašu pārdomātu dāvanu - hologrammu ar viņas jau 2003. gadā mirušā tēva Roberta Kardašjana sveicienu. Hologramma ir ar lāzera staru palīdzību radīts telpisks attēls, kas rada ilūziju, ka attēlotais cilvēks ir klātesošs un īsts.

"Tev ir 40 un tu esi pieaugusi. Tu izskaties skaista tāpat kā tad, kad vēl biji maza meitene. Es sargāju tevi, tavas māsas un brāli, un jūsu bērnus katru dienu," hologramma saka.

Tēvs saka meitai, ka ļoti lepojos ar to, par kādu sievieti viņa kļuvusi. Tāpat priecājas par viņas lēmumu kļūt par juristi gluži tāpat kā viņš pats. Roberts arī augstu novērtē to, ka meita turas pie savām armēnietes saknēm. "Es esmu lepns armēņu tēvs," viņš saka.

Tomēr visskaistākais, ko viņš esot no debesīm redzējis, ir tas, kā meita viedo savu ģimeni. Viņas vīra Kanje Vesta sagatavotā hologramma vēsta, ka tēvs Roberts uzskata, ka viņa apprecējusi "pašu, pašu, pašu ģeniālāko vīrieti pasaulē."

"Dažreiz dodu norādes, ka esmu līdzās," saka Roberta hologramma. Viņas beigās tēva hologramma lūdz pasveicināt arī viņa pārējos bērnus.

"Es nespēju aprakstīt vārdiem, ko tas nozīmēja man, manām māsām, brālim, mammai un tuvākajiem draugiem. Paldies, Kanje, par šīm atmiņām, kas ilgs mūžību," pateicīga vīram ir Kima.

Roberts Kardašjans, kurš ir Kimas, Kortnijas, Hlojas un Roberta Kardašjanu tēvs, bija advokāts un uzņēmējs. 2003.gada jūlijā Robertam Kardašjanam tika diagnosticēts vēzis un viņš nomira, kad Kimai bija 22 gadi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas