FOTO: Paula Freimane parāda savu māju Dobelē

tautaruna.lv 30.oktobris 2020, 15:30
 
Ekrānšāviņš no facebook.com
Kaut gan jau 10 gadus fitnesa entuziaste un pavārgrāmatas "Zelta sastāvdaļa" autore Paula Freimane dzīvo Rīgā, joprojām uzskata sevi par dobelnieci, jo tieši Dobele ir viņas dzimtā pilsēta. Savā Instagram profilā Paula parāda un pastāsta, kas īpašs atrodams viņas viņas Dobeles mājās.

Dobelē dzīvo Paulas Freimanes mamma, kuru viņa bieži apciemo. Mājā ir iekārtota istaba arī Paulai reizēm, kad izvēlas doties ārpus Rīgas.

"Viss šeit ir saistīts ar mani," atklāj Paula, rādot savu istabu īsos video fragmentos.

Ekrānšāviņš no instagram.com

Paulas tēvs nodarbojas ar guļbūvēm un no pāri palikušajiem baļķiem viņš izgatavojis Paulai gultu. Uz palodzes viņai stāv sena drauga dāvināta krājkase, kurā pērn izdevies ar mammu sakrāt 200 eiro. Šo naudu Paula Freimane ziedojusi patversmēm un iegādājusies suņu barību.

Ekrānšāviņš no instagram.com

Tieši Dobelē ir Paulas mīļākie svari, kas vienmēr rādot 3kg mazāk kā ir patiesībā.

Arī kausiem un medaļām ir īpaša vieta. Tās Paula ieguvusi Bikini Fitness sacensībās. Paula lepojas ne tikai ar to, goda vietā novietota arī viņas grāmata "Zelta sastāvdaļa." Tomēr viņa nav vienīgā ģimenē, kas izdevusi grāmatu. Grāmatplauktā stāv arī Aivara Freimaņa, Paulas opja brāļa, grāmata "Katls."

Pie sienas viņas mamma pielikusi fotogrāfiju, kurā Paula redzama 16 gadu vecumā. Pati Paula stāsta, ka bilde tapusi sadarbībā ar fotogrāfu, kurš viņas bildēm veltījis veselu izstādi.

Ekrānšāviņš no instagram.com

Paula Freimane ir veselīga dzīvesveida piekritēja. Agrāk startējusi arī fitnesa sacensībās. Pirmā Paulas Freimanes grāmata “Zelta sastāvdaļa” arī ir tieši par veselīgām un diētiskām maltītēm. Grāmatu plauktos tā nonāca 2019. gadā. Tā iemantoja lielu sabiedrības atsaucību, un grāmata tika ātri izpārdota. Sabiedrības interese bija tik liela, ka tā pat tika nelikumīgi, pirātiskā veidā izplatīta internetā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas