FOTO: Katrīne Sauliete veic iespaidīgu sejas uzlabošanas procedūru

tautaruna.lv 29.oktobris 2020, 11:30
 
f64.lv, Lauris Aizupietis
Influencere Katrīne Sauliete ir sieviete, kura vienmēr rūpējas par savu vizuālo izskatu, lai būtu skaista sieviete ne tikai savam vīrietim, bet arī pati justos sievišķīgāk.

Savā Instagram kontā influencere dalījās ar iespaidiem par lūpu uzlabošanas procedūru. Sauliete saviem sekotājiem parādīja gan procedūras gaitu, gan rezultātu, kas bija pārsteidzošs.

Kā viņa atzīst, tad vienmēr ir vēlējusies to izdarīt, taču viņai ir bijis bail.

“Tu nekad nezini rezultātu, bet es redzēju rezultātu citām meitenēm un man ļoti patika.”

Sauliete atzina, ka veikusi mikropigmentāciju jeb permanento grimu, kas ļaus viņas lūpām vienmēr izskatīties viegli rozā tonī.

Influencere saviem sekotājiem ļāva ieskatīties visā procedūras tapšanas laikā. Lai izprastu, kā notiek procedūra, Sauliete parādīja visu, sākot no anestēzijas līdz pat pašai lūpu krāsošanai.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ekrānuzņēmums no Instagram

Pēc tikko svaigi veiktas procedūras Sauliete atklāja, ka izskatās, ka viņai ir veikta pavisam cita procedūra. Pēc pigmentācijas veikšanas viņas lūpas bija piepampušas un izskatījās, ka tika palielinātas.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Sauliete pasmejas par tikko pēc procedūras izskatu, nosaucot savas lūpas par sardelītēm. Viņa atzina, ka daudzas sievietes tieši izvēlas veikt šādas procedūras, lai tā izskatītos viņu lūpas, taču tas nebija viņas mērķis. Pēc divām stundām pampumam būtu jānoiet un procedūras rezultāts būs labāk redzams, atzina Katrīne.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Pēc pāris stundām Sauliete dalījās ar saviem iespaidiem par procedūras rezultātu. Viņa saka, ka par veikto procedūru ir priecīga. Iepriekš viņa nebija apmierināta ar lūpu izskatu, jo tajās bija vairākas nepilnības.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Katrīne Sauliete ir influencere un divu meitu māte. Kā iepriekš vēstījām, Katrīne Sauliete Lauras Saulītes raidījumā "Generation Famous" stāstīja par to, kā iepazinusies ar jauno draugu - pilotu Pēteri Vasiļevski. Ar Pēteri viņa pirmo reizi satikās maijā. Kā izrādās, abus "savedusi" kopā kāda paziņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas