Linda Mūrniece atklāj, ar kādām grūtībām saskaras pēc operācijas

tautaruna.lv 29.oktobris 2020, 14:30
 
facebook.com
Jau vēstījām, ka bijusī politiķe un uzņēmēja Linda Mūrniece Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā piedzīvojusi nopietnu operāciju, pēc kuras jau esot atguvusies un jūtoties labi. Tagad uzņēmēja atklājusi, ar kādām grūtībām saskaras.
Mūrniece raksta, ka viņai visgrūtāk ir uzticēties un paļauties un atļaut viņai palīdzēt laikā, kad pašai nepieciešama atpūta.

"Uzticēties un paļauties. Tas laikam manā gadījumā ir visgrūtākais. Un atļaut izdarīt savā vietā, neskrienot pa priekšu ar skaļu “pati varu”...

Uzticēties, ka droši var atpūsties, jo pusdienas tieši tagad nav jāgatavo. Iemācīties palūgt atnest kafiju nevis pašai atnest to visiem.
Atļaut sev gulēt, neslēdzot modinātāju un atļauties nepacelt zvanu, ja nav spēka runāt.
Iemācīties, ka var skatīties visas TV programmas pēc kārtas un nejusties slikti skatītā satura dēļ. Atļauties sveci dedzināt visu nakti, jo es tā gribu.
Uzticēties, ka neko nevar nokavēt un daudz laika priekšā," raksta Mūrniece.
Tikmēr komentāros Lindas sekotāji viņai novēl veselību un raksta, ka viss izdosies.
"Atpūties un ļaujies, ļauj lai Tevi lutina, aprūpē, lolo. Krāj spēkus, bet galvenais...smaidi, mīli un tikai pozitīvas domas domā," teikts kādā komentārā.

Jau vēstīts, ka Mūrniece par operācijas norisi saviem sekotājiem pavēstīja sociālajā vietnē Facebook, publicējot arī attēlus no slimnīcas. "Vakar man bija pasmaga operācija. Un - jā - stiprā es baidījos nepamosties. No paša rīta visiem mīļajiem atzinos mīlestībā un kad veiksmīgi pamodos, izdarīju to atkal," atklāta ir Mūrniece.

Vēlāk Mūrniece savus atbalstītājus informēja, kā jūtas pēc operācijas. "Ja man nekļūtu ar katru mirkli labāk un negribētos satikt ģimeni, es teiktu, ka man te - slimnīcā - patīk un es varētu vēl padzīvoties pa gultu (neskatoties uz sāpītēm un špricītēm)," rakstīja Mūrniece.

Linda Mūrniece ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte, pārstāvēja partiju "Vienotība" (iepriekš "Jaunais laiks"). Lindai Mūrniecei ir divi bērni - Helēna un Haralds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas