Viljams un Keita meklē mājkalpotāju; izvirza svarīgu prasību

tautaruna.lv 27.oktobris 2020, 19:00
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Princis Viljams un Ketrīna Midltone meklē jaunu mājkalpotāju, taču šis darbs nebūs uzticams kuram katram, vēsta "Daily Mirror".

Kā atklāj medijs, mājkaplpotāja varēs apmeklēt Bekingemas un Vindzoras pilis, kā arī ceļot kopā ar karaliskās ģimenes pārstāvjiem.

Darba sludinājumā noteikts, ka jaunajam darbiniekam būs jāspēj ievērot "konfidencialitāte un diskrētums". Lai gan galvenie darba pienākumi būs jāpilda Bekingemas vai Vindzoras pilīs, vismaz trīs mēnešus gadā būs iespēja strādāt arī citās karaliskās ģimenes rezidencēs.

Darbiniekam būs jāseko līdzi, lai viņa pase vienmēr ir derīga un būtu iespējams ceļot kopā ar karaliskās ģimenes pārstāvjiem.

Šī vakance aprakstīta, kā "aizraujoša iespēja". Kandidātiem jāspēj apgūt jaunas iemaņas un jābūt gataviem izaicinājumiem. Tiks nodrošinātas 13 mēnešu apmācības kopā ar mentoru pirms jaunais kandidāts pievienosies apkalpojošajam personālam.

Pēc apmācības tiek sagaidīts, ka jaunā mājkalpotāja spēj atbilsts "augstiem standartiem" un varēs aizvietot pieredzējušākus kolēģus, ja tas būs nepieciešams.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:57

Jaunākās diskusijas