Ksenija Sobčaka atzinusies, ka viņai ir Covid-19

tautaruna.lv 27.oktobris 2020, 14:30
 
Sergei Karpukhin/TASS/Scanpix/Leta
Krievijas televīzijas raidījumu vadītāja un blogere  Ksenija Sobčaka atzinusies, ka ir inficējusies ar jauno koronavīrusu, raksta "otkrito.lv".

Oktobra vidū parādījās informācija, ka Sobčaka ir inficējusies ar Covid-19, kad žurnāliste filmējusi materiālu savam Youtube kanālam Kostromas apgabalā, kur tikās ar vēlēšanās uzvarējušo Marinu Udgodsku, kura vēlāk apgalvoja, ka Sobčaka viņu inficējusi ar Covid-19. Sobčaka šos apgalvojumus noliedza.

Raidījumā "Док-ток" Ksenija atzinusies, ka tomēr ir inficēta: "Es pārcietu koronavīrusu. Tagad jau jūtos daudz labāk, esmu mājās un praktiski izveseļojusies, taču studijā atrasties nedrīkstu," atklājusi Sobčaka.

Ksenija stāsta, ka viņai bijusi temperatūra un klepus, bet pēc piecām dienām pazudusi smarža. Viņai arī visu laiku gribējies gulēt un pat uzmākusies depresija.

Vasaras beigās ar Covid-19 sasirga Sobčakas dēls Platons un visa ģimene nonāca karantīnā, taču Sobčaka nekādus simptomus neesot izjutusi, tāpēc pieņēmusi, ka nav inficējusies vai Covid-19 izslimojusi bez simptomiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas