Likstas turpinās: šova zvaigznes Magones ģimenei atsaka uzticēt suni

tautaruna.lv 26.oktobris 2020, 18:31
 
Ekrānuzņēmums
Jau vēstījām, ka pie šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Magones Šutovienes (iepriekš Burka) viesojās pārstāvji no Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD), jo bija paklīdušas ziņas par dzīvnieku stāvokli viņas sētā. Izrādās nonākšana PVD redzeslokā pabojājusi Magones ģimenes vēlmi iegūt vēl vienu suni.

Šovā atklājas, ka ģimene bija devusies uz dzīvnieku patversmi, lai iegūtu jaunu sargsuni, jo esošā suņu dāma, kas dzīvo pie ķēdes, māju lāgā nesargājot - nerejot. Kā norāda "Mežavairogi" pārstāve - haskija šķirnes suņi nav paredzēti mājas sargu lomai.

Tomēr Magone ar patversmes pārstāvi nav vienisprātis, kā uzturēt suni. Patversme ir informēta par PVD viesošanos ģimenes mājās, kā arī norāda, ka ar suni ir ilgāku laiku jāstrādā, lai viņš kļūtu par mājas sargi. Vienkārši ielaižot suni sētā viņš māju nesargāšot. Tas savukārt izraisījis sašutumu Magonei, kura neuzskata, ka katram sunim laukos cilvēki atļaujas maksāt skolu.

Beigās ģimene neiemantoja patversmes pārstāvju uzticību, lai viņu aizgādībā nodotu jaunu dzīvnieku.

Magone atklāja, ka PVD saņēmis ziņas par nelabvēlīgiem apstākļiem, kādos dzīvojot saimniecības dzīvnieki, taču, kā šova zvaigzne norāda, nekādas apsūdzības no PVD puses viņai neesot izteiktas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas