No vardarbības cietusī Latvijas dziedātāja atklāj, kā viņai klājas pēc šķiršanās no drauga

tautaruna.lv 26.oktobris 2020, 16:12
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Dziedātāja Elizabete Tindemarka, kura labāk pazīstama ar skatuves vārdu Katy Tindemark, sociālajā vietnē Tik Tok vaļsirdīgi atzinās, ka cietusi no vardarbības attiecībās. Tagad noprotams, ka dziedātāja no drauga ir šķīrusies un devusies uz Zviedriju.

Par šķiršanos liecina dziedātājas ievietotais video, kurā Tindemarka pasūta ēdienu. Elizabete video pievienojusi komentāru: "Tas moments, kad tev nav drauga... un viss šis ir jāēd vienatnē".

Tindemarka pagājušajā nedēļā publiskojusi video no lidostas, kurā atklāj, ka dodas uz Zviedriju pie savas meitas. Dziedātāja Stokholmā pavadīs vairākus mēnešus, taču sola, ka atgriezīšoties Latvijā.
@katy_tindemark_official

PALDIES PAR JŪSU MĪLESTĪBU ❤❤❤

♬ Lucky - Lenka

Jau vēstīts, ka Tindemarka sociālajā vietnē TikTok publicējusi vairākus video, kuros atklāti runā par piedzīvoto vardarbību attiecībās ar draugu.

"Es ne vienmēr ar viņu varu būt fizioloģisi gatava tuvībai. Un vakar es tādā pašā balsī centos viņam paskaidrot, ka man sāp... man sāp fiziski.... Bet viņš uzreiz kļuva agresīvs, un es neko nevarēju izdarīt. Absolūti neadekvāts cilvēks," atklāj Tindemark un norāda, ka notikumi attīstījušies tik tālu, ka bijusi spiesta izsaukt policiju. Viņa arī uzsver, ka neesot provocējusi draugu uz šādu rīcību.

Mūziķe gan norādīja, ka policijai iesniegumu nerakstīs, jo nevēloties "drāmu" un vīrieti joprojām mīlot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas